Cezar Paul Bădescu știe bine el așa… :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă uit cu mare drag la emisiunea CulTube a lui Cezar Paul Bădescu. În ultima ediție a vorbit și de Alecu meu minunat care face un minunat rol în ”Micul Prinț” de la Teatrul Odeon. Și zice tovarășu Cezar la un moment dat că nu peste câțiva ani o să vedem noi care e mai celebru, fiul sau tatăl cel blogger (sanchi :D). Era politicos, ca să zic așa, căci zâmbetul lui spunea foarte clar că Alecu meu mă va depăși din toate punctele de vedere. Ceea ce, orice tată știe, mă încântă teribil :)

Paranteză: aș pune și videoul cu emisiunea lui Cezar, că doar ți se oferă embedul cu mare grație pe siteul Adevărului. Dar și se oferă degeaba, pentru că nu funcționează de nici o culoare. Și așa mă cuprinde o tristețe când văd că în ditai trustul patrician nu se face treaba cum trebuie de la început și nici după aia nu se ocupă nimeni de ce ar trebui să se ocupe… Așă că, dacă vreți, puteți să o vedeți aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cezar Paul Bădescu știe bine el așa… :D”

  1. Felicitari. Cand vezi ca se vorbeste pe mai multe canale de fiul tau inseamna ca a facut o treaba extraordinara. cine stie, poate va fi si actor in filme de productie internationala?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)