Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cezar Paul Bădescu știe bine el așa… :D

Mă uit cu mare drag la emisiunea CulTube a lui Cezar Paul Bădescu. În ultima ediție a vorbit și de Alecu meu minunat care face un minunat rol în ”Micul Prinț” de la Teatrul Odeon. Și zice tovarășu Cezar la un moment dat că nu peste câțiva ani o să vedem noi care e mai celebru, fiul sau tatăl cel blogger (sanchi :D). Era politicos, ca să zic așa, căci zâmbetul lui spunea foarte clar că Alecu meu mă va depăși din toate punctele de vedere. Ceea ce, orice tată știe, mă încântă teribil :)

Paranteză: aș pune și videoul cu emisiunea lui Cezar, că doar ți se oferă embedul cu mare grație pe siteul Adevărului. Dar și se oferă degeaba, pentru că nu funcționează de nici o culoare. Și așa mă cuprinde o tristețe când văd că în ditai trustul patrician nu se face treaba cum trebuie de la început și nici după aia nu se ocupă nimeni de ce ar trebui să se ocupe… Așă că, dacă vreți, puteți să o vedeți aici.

3 comentarii la “Cezar Paul Bădescu știe bine el așa… :D

  1. Manuel Reply

    Felicitari. Cand vezi ca se vorbeste pe mai multe canale de fiul tau inseamna ca a facut o treaba extraordinara. cine stie, poate va fi si actor in filme de productie internationala?

  2. Masca Reply

    Raspunsul lui Alecu de pe Facebook la postul lui Vlad Dulea spune tot :)))

  3. Andreea L. Reply

    Acum am văzut răspunsul. Adorabil copil. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.