Teatrul Odeon deschide stagiunea cu spectacolul „Eu. O casă de păpuși”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum scriam aici, stagiunea trecută la Odeon s-a închis cu spectacolul „Eu. O casă de păpuși”, iar sâmbătă, 26 septembrie, ora 19:30, Sala Studio, se redeschide cu aceeași piesă de teatru, în regia lui Carmen Lidia Vidu.

„Eu. O casă de păpuşi” aduce o variantă modernă a celebrului personaj Nora din piesa „O casă de păpuşi” de Henrik Ibsen și face parte din proiectul „Surorile Heddei. Susţinerea femeilor artist din România şi Estul Europei”, câştigător al Ibsen Scholarship 2014, curatoriat de Cristina Modreanu.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)