Așa suntem noi, părinții. Ne bucură bucuria copiilor :)

Știu că nu ar trebui să existe motive speciale pentru a te simți bine. Și că, pur și simplu, astfel de stări ar trebui să vină de la sine. Numai că, vedeți voi, în ciuda unor zvonuri, și chinezu e om și funcționează ca atare :))

M-am emoționat teribil când am văzut filmarea de la repetițiile pe care Alecu meu cel drag, la cei 11 ani și jumătate, le face pentru piesa ”Micul prinț”, premiera la Odeon pe 24 februarie. Eram foarte mândru de el, oricum, dar, dacă vreți, doar la nivelul lui ”știu că o să joace pe scenă”. Dar când l-am văzut în filmulețul pe care Carmen Vidu, regizoarea piesei, l-a postat pe pagina ei de facebook, m-am emoționat peste măsură. Și sunt înfiorător de mândru că Alecu meu face exact ceea ce își dorește și ce îi place și încă de la vârsta asta.

Așa suntem noi, părinții. Ne place atunci când ni se întâmplă nou lucruri frumoase, dar atunci când li se întâmplă copiilor noștri e cu totul altceva, inima bate altfel, sufletul cântă mai puternic, bucuria o simțim din toate fibrele, celulele și ce mai avem noi prin noi pe acolo :))

Și ca să vedeți cum se potrivește, în starea asta de bine pe care o simt acuma, am văzut și ce au făcut Alex Mazilu și Alecu Racoviceanu și mi-a plăcut. Și mi-am zis, haide, măi, că sunt zile în care, dacă alegem înspre ce să ne uităm, lumea e mai frumoasă decât dacă întoarcem privirile înspre acele părți pe care le privim zilnic și de care, deși nu ne plac, nu ne putem despărți cu adevărat niciodată :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Așa suntem noi, părinții. Ne bucură bucuria copiilor :)”

  1. Vad si eu cum ai mei se bucura ca am terminat o facultate si ma intreaba daca nu cumva fac mai mult, mater (il fac), apoi doctorat, poate ajung cine stie… Numai parintii stiu ce e aia bucurie cand vad ca urmasii lor merg pe unde trebuie. Succes lui Alecu si bravo tie ca il sustii.

  2. Spectacolele lui Carmen sunt toate emoţionante!! Sunt convinsă că şi acesta va fi!! Abia aştept să-l văd pe Alex ca Micul Prinţ!! Vin de la Arad pentru asta!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.