Nu m-am uitat la meci aseară. Am băut bere la Clubul Ţăranului

Aveam un feeling aseară. Căci neuronul meu, stingher încă de la meciul cu Lituania, dădea vădite semne de inervare şi îmi şoptea vivace „dă-l dracu de meci, nu ai nervi de nervi de ăştia”. Aşa că, parol, am dat dracului meciul (ceea ce nu mi s-a mai întâmplat în istoria recentă după bătălia de la Actium). Şi m-am dus la Clubul Ţăranului la o prea-frumoasă dezbatere.

Dar să lăsăm dezbaterea. Mai mişto a fost berea de după. Căci am stat cu Cezar la masă, cu pipa lui sherlockiană, cu Cosmin, de care chiar m-am mirat că nu era cu bicicleta, cu Vintilă Mihăilescu, care vorbeşte muuuult mai bine decât scrie dacă puteţi crede aşa ceva, cu Bogdan Iancu, despre care pot spune că mai trebe să bem nişte bere împreună, şi cu inegalabilulcarenuaredecatmiciproblemedeconstiintadarsialearelaxante Florin, care mi-a plăcut cam din prima, ce să o mai dau cotitită acuma…

Păi vedeţi? La aşa companie cum vinoteca ei de viaţă să îl prefer io pe Piţurcă sau Cociş?

PS. Dragă doamnă sau domnişoară care ai stat cu noi la masă. Call me chinezu şi iartă-mă că nu am înţeles cum te cheamă şi că, mai apoi, chiar mi-a fost ruşine să mai întreb. Aşă că în secunda 14 după ce văd mailul de la tine, bag un later edit aici cu link şi toate cele. Şi ca să închei: Cărtărescu rulzzzz… la unii.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Nu m-am uitat la meci aseară. Am băut bere la Clubul Ţăranului”

  1. Inteleapta decizie ai luat.
    In tot raul e si un bine: ne-am invatat sa pierdem si sa nu mai vedem infrangerile nationalei ca pe drame personale. In scurt timp vom ajunge la maturitatea celor din Lichtenstein pe care ii doare la patina de meciurile reprezentativei lor. De aici va rezulta mai mult timp pentru familie, pentru bere, pentru prieteni. Multumim, Piturca! Multumim, baieti!

  2. Desteapta hotarare ai luat.Ai baut o bere buna intr-o companie placuta.Daca te uitai la meci doar te enervai,injurai, poate chiar aruncai televizorul afara pe geam… :) Eu am fost la servici,dar si de eram liber nu ma uitam la meci.Eventual ma uitam la urmasii hunilor care-s in carti pentru World Cup si chiar joaca ceva fotbal.. :)

  3. You are forgiven din toata inima.
    Ti-am zis ca mi se mai intampla si mie.
    Merci de sfaturi, in dimineata asta m-am uitat si eu mai atent in „panoul de control” si unele chestii le-am priceput, altele ba. Mai studiez.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.