Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Nu m-am uitat la meci aseară. Am băut bere la Clubul Ţăranului

Aveam un feeling aseară. Căci neuronul meu, stingher încă de la meciul cu Lituania, dădea vădite semne de inervare şi îmi şoptea vivace “dă-l dracu de meci, nu ai nervi de nervi de ăştia”. Aşa că, parol, am dat dracului meciul (ceea ce nu mi s-a mai întâmplat în istoria recentă după bătălia de la Actium). Şi m-am dus la Clubul Ţăranului la o prea-frumoasă dezbatere.

Dar să lăsăm dezbaterea. Mai mişto a fost berea de după. Căci am stat cu Cezar la masă, cu pipa lui sherlockiană, cu Cosmin, de care chiar m-am mirat că nu era cu bicicleta, cu Vintilă Mihăilescu, care vorbeşte muuuult mai bine decât scrie dacă puteţi crede aşa ceva, cu Bogdan Iancu, despre care pot spune că mai trebe să bem nişte bere împreună, şi cu inegalabilulcarenuaredecatmiciproblemedeconstiintadarsialearelaxante Florin, care mi-a plăcut cam din prima, ce să o mai dau cotitită acuma…

Păi vedeţi? La aşa companie cum vinoteca ei de viaţă să îl prefer io pe Piţurcă sau Cociş?

PS. Dragă doamnă sau domnişoară care ai stat cu noi la masă. Call me chinezu şi iartă-mă că nu am înţeles cum te cheamă şi că, mai apoi, chiar mi-a fost ruşine să mai întreb. Aşă că în secunda 14 după ce văd mailul de la tine, bag un later edit aici cu link şi toate cele. Şi ca să închei: Cărtărescu rulzzzz… la unii.

0 comentarii la “Nu m-am uitat la meci aseară. Am băut bere la Clubul Ţăranului

 1. varza Reply

  mi-ar fi placut si mie sa vin, mai ales ca lucrez in marketing :D

 2. Moroşan Reply

  Inteleapta decizie ai luat.
  In tot raul e si un bine: ne-am invatat sa pierdem si sa nu mai vedem infrangerile nationalei ca pe drame personale. In scurt timp vom ajunge la maturitatea celor din Lichtenstein pe care ii doare la patina de meciurile reprezentativei lor. De aici va rezulta mai mult timp pentru familie, pentru bere, pentru prieteni. Multumim, Piturca! Multumim, baieti!

 3. Adrian SM Reply

  Desteapta hotarare ai luat.Ai baut o bere buna intr-o companie placuta.Daca te uitai la meci doar te enervai,injurai, poate chiar aruncai televizorul afara pe geam… :) Eu am fost la servici,dar si de eram liber nu ma uitam la meci.Eventual ma uitam la urmasii hunilor care-s in carti pentru World Cup si chiar joaca ceva fotbal.. :)

 4. Simona Vlad Reply

  You are forgiven din toata inima.
  Ti-am zis ca mi se mai intampla si mie.
  Merci de sfaturi, in dimineata asta m-am uitat si eu mai atent in “panoul de control” si unele chestii le-am priceput, altele ba. Mai studiez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.