Crima de la jubileu. Sau Lucia lovește din nou

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am citit cartea ”Crima de la jubileu” a Luciei Verona cam așa, într-o suflare. Pentru că, una la mână, e foarte mică :D, format de ăla de buzunar și pentru că, doi la mână, o astfel de carte cam așa se citește, pe nerăsuflate.

Nu o să vă spun despre ce e vorba. Doar precizez că e o carte polițiștă. Și mai zic că Lucia are un dar teribil în a desene personaje nu credibile, ci de alea de zici că le-ai cunoscut în viața ta reală :D Cei care mai scrieți cât de cât știți cât e de greu să construiți un personaj care să se desprindă din pagină și care, parcă, începe să joace, ca într-o piesă de teatru, în fața  ta. Lucia poate să facă asta. Nu știu cum dracu, dar îi iese :))

E a treia carte a Luciei pe care o citesc, după superba ”Labirint obligatoriu” și după excelenta ”Fără canguri”. Dacă mi-ar pune cineva un cuțit la gât și m-ar obliga să aleg, aș alege ”Labirintul…”, dar din pricini de alea personale. Dar fătă cuțit, chiar nu aș ști ce carte să aleg. Adică cele trei menționate mai icea șa sunt atâtde diferite încât îți face de fiecare dată plăcere să le citești în alt fel :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Crima de la jubileu. Sau Lucia lovește din nou”

  1. Eu am avut-o cu mine la Congres, sa ii cer autograf autoarei. Si da, am citit-o la fel de repede si cu la fel de multa placere. E o carte foarte mishto. Mi-ar placea sa o vad ecranizata sau, cel putin, pusa in scena.

  2. Pingback: Cam de multă vreme nu v-am mai recomandat ceva… | Chinezu

  3. Iar eu citesc abia acum ce-ai scris. Mulţumesc, Cristi, mă bucur că-ţi place “Crima de la jubileu”. Şi ai dreptate, “Labirint obligatoriu” e cea mai bună carte a mea de pînă acum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)