Scurt tratat de abordat un blogger pe scurt

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

După fiecare eveniment la care particip văd nu știu câți care spun pe blog, pe twitter, pe FaceBook sau pe altundeva că m-au văzut dar că nu m-au deranjat că nu știu de ce. Ceea ce mă enervează teribil. Pentru că (poate îmi scapă mie ceva sau nu știu ce dracu…) dar exact asta trebe să facem la astfel de evenimente, adică să ne cunoaștem. Că altfel, dacă tot pe twitter ne hlizim unii la alții, nu prea am făcut mare scofală, zău :D

Spre exemplu, ieri la Cluj Napoca, unde s-a întâmplat un prea frumos eveniment, și anume Social Media Summit (a fost brici, dar despre asta în alt post :D), a venit la mine Laci. Care, politicos, m-a întrebat dacă am 2 minute să îmi spună ceva. Da’ cum dracu nu, zic :D Și în fix 2 minute mi-a spus că participă la concursul Clipe de inspirație și că vrea să îl câștige pentru a reuși să scrie o carte. Și că mă roagă, dacă pot și dacă vreau, să îl ajut cu o mențiune, ceva acolo. I-am spus că o să mă uit despre ce e vorba și dacă nimic nu mi se pare suspect :D o să zic și io ceva. Ceea ce, după cum lesne se poate observa, tocmai fac :)

Deci nu e greu. Ba chiar foarte ușor. Nu știu cât o să îl ajute pe Laci ce scriu eu aici, dar eu sper că o să ajute pe alții să nu mai stea pe gard și să vină să povestim. Unii chiar au făcut-o ieri. Unii chiar cu niște chestii interesante, despre care, cel mai probabil, o să aflați aici pe chinezu.eu. Pentru simplul motiv că au venit la mine, ne-am cunoscut și am povestit :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Scurt tratat de abordat un blogger pe scurt”

 1. Misto asa..Am votat si eu :D

  Ma, io eram prea obosita sa stau la www party (doar am dat asa, o tura pe acolo) si d-aia imi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu tine. Dar ma gandesc ca vor fi si alte ocazii. Niciunul dintre voi nu sunteti bau-bau asa cum poate ar crede unii. Iti trebe doar putintel curaj :D

 2. Eee…la mine nu a fost vorba de curaj, a fost vorba de timp putin de socializare…:)) adica nah…eram pe fuga + eram obosita…am stat foarte putin la party si mnah…da` oricum it will be a next time :D

 3. Ca bloggerita aflata la inceput, ma simt mai putin curajoasa atunci cand vine vorba de interactionat cu bloggeri cu traditie si impact in online. Imi amintesc si acum jenata de prima mea intalnire, pur intamplatoare, cu Bobby Voicu. Ai dreptate, totusi, pentru ca pana la urma, si noi cei noi, nu avem decat de aflat foarte multe lucruri utile de la voi!

 4. citez din articol: Nu știu cât o să îl ajute pe Laci ce scriu eu aici, …

  citez de pe clipedeinspiratie.ro: rog administatorii site-lui sa verifice cum au venit voturi cu nemiluita (in timp foarte scurt) la cei care sunt pe primele doua locuri. de la o posta se vede FRAUDA!!! VA ROG LUATI ATITUDINE! SPER SA FITI CORECTI IN ACORDAREA PREMIULUI.

  made in chinezu :)

 5. Pingback: Vă mulțumesc | Stil Masculin .ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)