Astăzi cântăm pentru România! Vă aștept cu drag!

Dragilor, astăzi aveți ocazia să intrați în istorie. Pentru că azi înregistrăm imnul naționalei de rugby :D Și nu aveam cum să nu facem cumva ca voi toți cei care în ultimele luni ați fost alături de FRR, de Lucian Lorin și, cu maximă mândrie o spun, de mine întru promovarea acestui sport minunat! Așa că în seara asta vă invităm să cântați alături de noi.

Treaba e ma simplă decât pare. Dacă vă facți probleme că sunteți afoni rău, să nu vă faceți probleme :)) Pentru că Vlad și Make, cei care, alături de excelentul chitarist și compozitor Dodoni, s-au ocupat formidabil de crearea acestui imn, au nevoie de noi pentru a face galerie, adică să strigăm așa cum facem pe stadion :D Asta cu cântatul este, așa, doar ca să ne putem noi lăuda că suntem toți niște mici Bon Jovi :))

Așa că vă aștept pe toți astăzi, de la 17.45, la studioul de înregistrări din str. Somesul Rece nr.21A, (în spatele sediului Antena 1 de la intrarea în București dinspre Ploiești – vedeți și harta mai jos).

Hai Româniaaaaaaaaaa!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Astăzi cântăm pentru România! Vă aștept cu drag!”

 1. asa se poate ajunge la studio de la piata presei (de exemplu) VEZI HARTA->> http://bit.ly/djhZiA
  (str somesul rece e cu sens unic, nu se poate intra pe langa antena1)
  de asemenea, ar fi bine sa incercati sa lasati masina pe strada somesul rece inainte de a ajunge la nr 21A, intrucat str e destul de aglomerata si e posibil ca spre capatul ei sa nu mai gasiti locuri.
  daca sunteti atenti pe partea stanga e un parculeti de copii. ati putea sa o lasati undeva in zona aceea si sa mai faceti 50-100m pe jos pana la nr.21A
  va rog sa incercati sa ajungeti la 17:45, astfel incat la ora 18 sa putem intra in studio pt inregistrare
  mersi mult

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)