Astăzi cântăm pentru România! Vă aștept cu drag!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, astăzi aveți ocazia să intrați în istorie. Pentru că azi înregistrăm imnul naționalei de rugby :D Și nu aveam cum să nu facem cumva ca voi toți cei care în ultimele luni ați fost alături de FRR, de Lucian Lorin și, cu maximă mândrie o spun, de mine întru promovarea acestui sport minunat! Așa că în seara asta vă invităm să cântați alături de noi.

Treaba e ma simplă decât pare. Dacă vă facți probleme că sunteți afoni rău, să nu vă faceți probleme :)) Pentru că Vlad și Make, cei care, alături de excelentul chitarist și compozitor Dodoni, s-au ocupat formidabil de crearea acestui imn, au nevoie de noi pentru a face galerie, adică să strigăm așa cum facem pe stadion :D Asta cu cântatul este, așa, doar ca să ne putem noi lăuda că suntem toți niște mici Bon Jovi :))

Așa că vă aștept pe toți astăzi, de la 17.45, la studioul de înregistrări din str. Somesul Rece nr.21A, (în spatele sediului Antena 1 de la intrarea în București dinspre Ploiești – vedeți și harta mai jos).

Hai Româniaaaaaaaaaa!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Astăzi cântăm pentru România! Vă aștept cu drag!”

 1. asa se poate ajunge la studio de la piata presei (de exemplu) VEZI HARTA->> http://bit.ly/djhZiA
  (str somesul rece e cu sens unic, nu se poate intra pe langa antena1)
  de asemenea, ar fi bine sa incercati sa lasati masina pe strada somesul rece inainte de a ajunge la nr 21A, intrucat str e destul de aglomerata si e posibil ca spre capatul ei sa nu mai gasiti locuri.
  daca sunteti atenti pe partea stanga e un parculeti de copii. ati putea sa o lasati undeva in zona aceea si sa mai faceti 50-100m pe jos pana la nr.21A
  va rog sa incercati sa ajungeti la 17:45, astfel incat la ora 18 sa putem intra in studio pt inregistrare
  mersi mult

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)