Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Am lansat un site. La 11.00 trecute fix :D

Ce îmi place când văd oameni dragi mie care își iau inima în dinți și se apucă de lansat proiecte :) Așa și cu Retail-FMGC, pe care îl anunț cu mare plăcere astăzi, la ora 11.00, ca un fel de lansare oficială :D

Mândria este și mai mare, pentru că acest proiect este zămislit (pfoai, ce cuvânt frumos :D) de doi din tovarășii din DreamTeamRO. Adică ideea lui Claudiu Ciobanu, care se ocupă și de content, iar implementarea executată de Vlad Dulea. O să considerăm Retail-FMGC ca fiind din patrimoniul DreamTeamRo și îl vom trata ca atare :D

Acuma, pe parte tehnică, adică de exact ce face siteul, dau copy paste din ce mi-a trimis Claudiu. Că doar mă gândesc că știe el mai bine :D

Revista online Retail & FMCG contine informatii legate de retailul nostru traditional, noutati despre marii retaileri internationali prezenti sau nu pe piata noastra, avand ca obiectiv permanent sa aduca in prim plan cele mai proaspete stiri si evenimente din industrie.

Producatorii, importatorii si distribuitorii FMCG gasesc in revista online Retail & FMCG articole dedicate, analize, editoriale, comparatii si studii de caz. Prin intermediul revistei au, deasemenea, posibilitatea sa-si prezinte afacerea, produsele si planurile de viitor.

Nu lipsesc stiri legate de campaniile de promovare (media, presa, online sau BTL), targuri nationale si internationale, conferinte si seminarii in care sunt implicati cei din retail si din industria de bunuri de larg consum.

Serviciile conexe industriei precum marketing, vanzari, merchandising, logistica, IT, resurse umane si consiliere profesionala (exista o pagina dedicata joburilor din retail si FMCG) sunt subiecte de discutie pe care le regasiti in paginile Revistei online Retail & FMCG.

12 comentarii la “Am lansat un site. La 11.00 trecute fix :D

 1. alex mazilu Reply

  Frumos !
  Succes baieti ! ;)

 2. chinezu Reply

  @alex mazilu
  implica-te si matele ca imediat face claudiu pe site un concurs de cea mai artistica fotografie a unui raion de carne :)))))))))))))
  merci

 3. Stefan Murgeanu Reply

  succes, Claudiu :)

 4. Codruta Filip Reply

  No, asta da treaba!

 5. Vali D Reply

  Au licenta la acea thema? O folosesc si eu, dar nulled :)

 6. Claudiu Reply

  Multumesc tuturor.
  @Vali D Da, e cumparata

 7. alex mazilu Reply

  :) se poate sa nu ajut?
  dar sa imi spuna Vlad, Cladiu care ar fi unghiul din care trebuie sa privesc :)

 8. Claudiu Reply

  @Alex Mazilu ne gandim la alte raioane, poate la ala de bauturi :D Acolo nu conteaza unghiul :))

 9. Mihai Vinatoru Reply

  Pare sa fie foarte consistent la capitolul content. Imi place si modul de prezentare, desi mai dai peste linkuri care nu functioneaza. Spor in dezvoltarea proiectului.

 10. writeman Reply

  foarte tare!
  succes baieti, tineti raionu’ plin!

 11. Claudiu Reply

  @MihaiVanatoru ce link-uri nu functioneaza ?

 12. Claudiu Reply

  @writeman merci si multumesc si lui @Mihai Vinatoru ca n-am apucat s-o fac in mesajul anterior :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.