Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cam de multă vreme nu v-am mai recomandat ceva…

E clar că în perioada următoare trebuie să îmi aleg anumite zone pe care mă focusez. Pentru că deja încep să fiu cam împrăștiat și asta nu face deloc bine la tenul 2.o… Adică, din dorința de a scrie cât mai mult despre cât mai multe lucruri faine, încep să fiu cam superficial și asta e moartea pasiuni. O să revin asupra chestiunii în cauză, pentru că am început să mă gândesc serios la asta.

Am cam neglijat, spre exemplu, să vă mai dau câteva linkuri care mi se par interesante. Și nu e vorba că așteptați cu ochii umflați de plâns că nu am mai dat linkurile astea, ci că am zis că o să fac asta constant și trebe să mă țin de ce am zis. Plus că, între noi fie vorba, toți cei despre care scriu spun că îi ajută cât de cât (eh, politețea asta… :D).

Cristi a făcut o muncă de research înfiorătoare (dap, ăsta e cuvântul :D) și ne dă un listoc și mai înfiorător :)) de melodii din reclame. Vă zic de asta pentru că mi se pare o resursă chiar utilă. Deși, zău, nu ai când să le asculți pe toate :))

Bogdan Teodorescu (dacă nu știți cine este, nu mai are rost să citiți în continuare :D) lansează la Gaudeamus, sâmbătă de la 17.00, romanul ”Băieți aproape buni”, despre care Augustin Buzura zice că este ”un roman excepțional”. Hmmmm…. Tot la Gaudeamus, Oana Stoica Mujea (tu, Oană, poate reușim să povestim mai cu talent data viitoare când ne vedem, dacă înțelegi ce vreau să zic… :D), lansează vineri de la 19.00 ”Crime perfecte. Dincolo de oglindă”, iar doamna blogosferei scriitoricești (ei, hai, nu te fâțâi Lucia, dragă, că așa ești pentru mine :D), va arunca vigilent pe piață tot la Gaudeamus, sâmbătă de la 19.00, ”Crima de la jubileu”, despre care v-am raportat aici. Scriu despre cărțile astea pentru simplul motiv pentru că mi le-a trimis tovarășu Bogdan de la Editura Tritonic :))

Am lăsat la final ceva ce m-a impresionat ieri, la Zilele BIZ. Băieții de la TomTouch din Brașov m-au lăsat cu gura căscată când am văzut ce device au făcut. Nu mă întrebați ce face exact, că nu m-am prins (mă știți doar pe mine cu de astea tehnice :D), dar m-a impresionat șmecheria. Deși nu mă pricep, după cum spuneam, io cred cu tăria că Multitouchul ăsta făcut de brașoveni are mare, mare potențial. O să stau cu ochiul pe ei, că io zic că merită :D

Un comentariu la “Cam de multă vreme nu v-am mai recomandat ceva…

  1. Lucia Verona Reply

    Mulţumim din inimă Chinezului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.