Când vine vorba de rugby, cred că sunt un pic defect…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Căci altfel nu pot să îmi explic de ce mă simt atât de vinovat că nu am fost prezent pe stadion la meciul decisiv pe care băieții noștri l-au jucat cu Uruguay… Sigur că am avut motive întemeiate, dar orișicât…

În fine, așa e viața asta și, ca să plasez un clișeu impestuos, în viață nu le poți avea pe toate :D Numai că, nu aveți ce să îmi faceți, asta este, io tot vreau să îmi spăl păcatul de a fi lipsit la un asemenea meci. Așa că anul ăsta nu mai ratez nimic când vine vorba de meci de rugby :D

Spre exemplu, duminică vă invit să dârdâim împreună la finala Cupei dintre campionii mei din Baia Mare (asta este, când zic Baia Mare nu pot fi obiectiv ever, ever :D) și Steaua.

Meciul începe la ora 16, se desfășoară pe stadionul Arcul de Triumf, și io vă aștept pe cei care vreți să veniți în fața caselor de bilete la 15.30, ca să intrăm împreună în tribună. Biletul costă 10 lei la tribuna I și e recomandabil să mergem acolo pentru că dacă mai și picură nițeluș, atunci e cam derdeluș :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Când vine vorba de rugby, cred că sunt un pic defect…”

  1. Nu ai de ce sa iti faci probleme, e importanta calificarea si faptul ca tu faci lobby pentru sportul asta. Da vezi sa nu lipsesti de la campionatul mondial;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)