Când vine vorba de rugby, cred că sunt un pic defect…

Căci altfel nu pot să îmi explic de ce mă simt atât de vinovat că nu am fost prezent pe stadion la meciul decisiv pe care băieții noștri l-au jucat cu Uruguay… Sigur că am avut motive întemeiate, dar orișicât…

În fine, așa e viața asta și, ca să plasez un clișeu impestuos, în viață nu le poți avea pe toate :D Numai că, nu aveți ce să îmi faceți, asta este, io tot vreau să îmi spăl păcatul de a fi lipsit la un asemenea meci. Așa că anul ăsta nu mai ratez nimic când vine vorba de meci de rugby :D

Spre exemplu, duminică vă invit să dârdâim împreună la finala Cupei dintre campionii mei din Baia Mare (asta este, când zic Baia Mare nu pot fi obiectiv ever, ever :D) și Steaua.

Meciul începe la ora 16, se desfășoară pe stadionul Arcul de Triumf, și io vă aștept pe cei care vreți să veniți în fața caselor de bilete la 15.30, ca să intrăm împreună în tribună. Biletul costă 10 lei la tribuna I și e recomandabil să mergem acolo pentru că dacă mai și picură nițeluș, atunci e cam derdeluș :))

3 comentarii la “Când vine vorba de rugby, cred că sunt un pic defect…

 1. Razvan Răspunde

  Nu ai de ce sa iti faci probleme, e importanta calificarea si faptul ca tu faci lobby pentru sportul asta. Da vezi sa nu lipsesti de la campionatul mondial;)

 2. tunaru Răspunde

  Si eu am aceleasi mustrari. Asa ca ne vedem duminica :D

 3. chinezu Răspunde

  @Razvan
  deja caut bilete de avion pentru Noua Zeelanda :D

  @tunaru
  maestre, istoria primul eseu in istorie te obliga :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: