De ziua ta, dragă Românie, mi-am făcut un cadou: un site

Mie îmi place țara asta a noastră. Uneori mă enervez atât de tare pe mine că îmi place de nu pot să vă spun. După aia îmi trece enervarea și iar îmi place. Și tot așa. Căci, nu-i așa, sunt român sadea :)

În fine, nu vreau să intru în sentimentaliste ieftine. Sau mai scumpe, depinde de feellingul fiecăruia. Io vreau doar să vă anunț că acum, de ziua României, relansez politicalocala.ro. Un proiect cu care am cochetat de ceva vreme, dar de care nu am avut nici timp, nici resurse, nici tovarăși cu care să îl apuc de mânere :)) Dar acuma s-a schimbat modificarea :D

Așa că am marea plăcere să vă anunț oficial (ceea ce unii dintre voi știau deja pe șestache :D) că project manager la politicalocala.ro este Adi Zăbavă, în care îmi pun mari speranțe că va face o figură frumoasă (o glumă de asta fotbalistică, între noi :D).

Mulțumesc din inimă lui Vlad Dulea, cel care este vinovatul principal pentru construirea siteului și fără de care nu puteam în veci amin să îi dăm drumul :))

Suntem, evident, la început. Așa că sunt absolut sigur că vor exista și probleme. Dar am rugămintea să ni le semnalați dacă le vedeți, ba chiar să veniți cu propuneri, sugestii și ce vă mai trece prin gând. Adică, pe șleau, să ne ajutați un pic că suntem băieți de treabă și și frumoși pe deasupra :))

Să fiți iubiți :)

12 comentarii la “De ziua ta, dragă Românie, mi-am făcut un cadou: un site

 1. sorin Reply

  Fain proiect…dar politica?

 2. chinezu Reply

  @sorin
  asa pot sa te intreb si io despre al tau, dar nu o fac :))
  fiecare cu mizda pa-sii :D

 3. Gyerko Szabolcs- Laszlo Reply

  Si care ar fi telul acestui site ?

 4. the_Anne-Marie Reply

  S-o scos domnu Zăpadă! :)

 5. Serginho Reply

  Foarte frumos site-ul.

 6. Tudor Reply

  la cata politica cunosc eu, am inteles totusi ca in plan local sforile se trag tot de la tentru; incurajarea descentralizarii este cu dus si’ntors.

  dar poate ca voi intentionati sa schimbati aceasta mentalitate :)

 7. Sibilla Reply

  Ziua Naţională. A patriei. Şi ce e patria… * Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor. * 1 decembrie, o pildă istorică şi un îndemn: renunţarea la renunţare, căci, numai împreună, uniţi, cu credinţă în Dumnezeu, vom izbândi şi vom scăpa trupul patriei de ciuma jefuitorilor. E patria noastră, a românilor de pretutindeni !
  * Este nedrept să înveţi copilul cum să moară pentru patrie, înainte de a-l învăţa cum să trăiască pentru ea. * – Grigore Vieru

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/12/01/rugaciune-pentru-1-decembrie/

  LA MULTI ANI ROMÂNIA!
  LA MULŢI ANI, ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI !

 8. corina cretu Reply

  La Mulți Ani, tuturor românilor!

 9. writeman Reply

  mno, pai succes!
  sa vezi acu’ interpretari :))

 10. Info Bits « Ad Hugger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.