Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

No bun!

Astăzi e meciul. Uruguay – România. De la ora 20.00. Voi îl puteți vedea pe GSP TV sau, mai mișto, la Stejar Pub din Bd. Ferdinand 73, unde se adună mulți suporteri de rugby.

Eu voi fi pe stadionul Charrua din Montevideo, unde cred că o să îmi mănânc juma de tricou de emoție. Și sper ca pe cealaltă jumătate să o mânănc imediat după meci de fericire :))

Deocamdată vă dau două poze. Una cu băieții noștri la ultimul antrenament înainte de meci și una cu afișul meciului.

Hai România!

PS. Băi, Laurențiu, dacă tot iei pozele de aici și le pui pe FaceBook, ai măcar bunul simț să dai și sursa. Nu de alta, dar dacă mai faci de astea chiar mă enervez și chiar nu ai vrea să fiu nervos pe tine. Uite cum ai reușit să strici un moment emoționant… Dă-o dracu de treabă…

11 comentarii la “No bun!

 1. antonio laurentiu Reply

  salut chinezu Sau “bai ” !! intradevar am luat cateva informati si poze de la tine .si de la frr.ro ..dar , daca te utii bine am scris si “sursa ” asa ca nu ” te mai nervosa” nu am facut decat sa ajut si sa informez lumea si iubitori de rugby , sa-i stimulez intr-un fel sa fie alaturi de echipa nationala a romaniei (esti si tu in poza in pagina oaks ), , si nu uita ca eu am reusit pe acea pagina care o fac de placere, sa adun aproape 1000 de simpatizanti al rugby-ului romanesc !! si culeg informatii de peste tot… iti salut munca ,e distractiv ceea ce faci , sunt si eu un iubitor de sport si mai ales de rugby care il practic de 25 de ani !!!! te salut .. antonio laurentiu

 2. alex mazilu Reply

  Sa castigati acolo… da?
  :)

 3. Andreea Reply

  Esti atat de norocos…
  Hai STEJARII,ca puteti!

 4. Florea Cristian Reply

  Echipa noastra poate sa castige, sunt sigur de asta. Le urez succes si ii rog sa ne faca sa bem de fericire dupa meci!

 5. Alex Reply

  Off-side! (ca hentz stiu nu exista in rugby, in schimb off-side-ul e ultra-important)

  Pe posterul ala scrie 15:30. Ora orasului Montevideo (si probabil, a intregului Uruguay) este cu 5 ore inapoia Bucurestiului, deci calculand, la 15:30 ale lor va fi 20:30 la noi.

  In fine, probabil e o idee buna sa fii prezent cu juma’ de ora inainte. Eu chiar as fi curios sa aud imnul Romaniei, cantat la rugby! Sau nu se canta imnurile…?

 6. polimedia.us/fain/
 7. Pato Basil Reply

  eu zic ca ii batem cu 1-2 eseuri si 3-4 transformari

 8. Vova Reply

  Sa-i feliciti pe baieti! E bun rezultatul!!! Se califica in retur!

 9. Adrian SM Reply

  Io cred că gălbejimea sa a înghiţit tot tricoul de nervi…. :))

 10. skowronek Reply

  “Nu de alta, dar dacă mai faci de astea chiar mă enervez și chiar nu ai vrea să fiu nervos pe tine. Uite cum ai reușit să strici un moment emoționant… Dă-o dracu de treabă…”

  Bai Chinnezule, dar nervos esti, bai! Hai ca sunt curios ce o sa-i faci lui Antonio, pe 27. Precis o sa va intalniti la meci, emotionatule!

  PS: Si nu mai veniti cu vuvuzelele alea, ca nu suntem la fotbal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.