Cum i-am folosit pe Bobby si Bogdana să îmi fac imagine :D

Aseară, la Radio Lynx, s-au performat tovarășul Bobby The One Voicu și tovarășa Bogdana The Friendly Killer Butnaru :D Discuția interesantă, firește, ca între doi oameni care nu numai că știu cu ce se mânâncă social media (că despre ea, despre SM a fost vorba, of course), dar cărora le-a și căzut greu uneori anumite gusturi și odoruri de prin new media asta românească.

Am stat și io pe chat și am aburit lumea pe acolo. Până în momentul în care, pramatie 2.0 fiind cum bine zicea musiu Bobby :D, mi-a venit o idee. Și anume să îi rog pe cei care erau pe chat acolo să trimită pe mail la mine ce au înțeles ei din emisiunea de ieri. Ceea ce am și făcut :D Spre surprinderea mea am primit 3 mailuri :)) Pe care vi le dau spre analiză ma jos. Las oferta deschisă, că doar de aia există update la posturi :))

Bogdan zice că a înțeles din emisiune după cum urmează:

1. Nu avem sisteme de plata online ca lumea in .ro – prea multe detalii care iau prea mult timp
2. Bogdana ar renunta la Facebook. Chiar si-a facut o diagrama cu ce e relevant si ce nu.

3. Oamenii „buffer” nu ajung intr-o companie. Afinitatea catre social media tre’ sa vina de la board si CEO.

Heinrich a scris ditai cearceaful la el pe blog, dar a avut grijă să îmi dea mail cu dedicație :D Spicuiesc, ca să zic așa :D, doar atât din ce zice el acolo: ”peste 5 ani o să existe doar social media și eu probabil o să mă aflu printre puținii bloggeri old school”.

”Marii bloggeri sunt cu adevărat mari sau majoritatea dintre ei sunt doar un mare fâs?”. Asta se întreabă Lost, care, șmecher de foioioioioi :D, nu a vrut să îmi dea pe mail linkul către blogul lui, de parcă nu știu cine este :)) De ochiul chinezăresc nu ai cum să scapi, băăăăh, oricât de pierdut te dai :))

16 comentarii la “Cum i-am folosit pe Bobby si Bogdana să îmi fac imagine :D

 1. Lost Răspunde

  respectiv de orice scapa lumea asta mare numa de chinezarii nu hahahaha
  bine macar ca ‘e facute’ cu arta nu cu ‘arfe’ d’estea de le enumera in intelepciunea sa mesiu Chinezu

 2. chinezu Răspunde

  @Lost
  sa nu mai faci incercari de astea futile de a te ascunde in interstitiile celeste de meandrele concretului in care vietuiesc io :))))

 3. BogdiP Răspunde

  Chapeau! Mersi de link :p

 4. Nimeni Răspunde

  Salut! Mici obiectii daca imi permiti:
  – „că despre ea, despre SM a fost vorba, of course” Stiam din cultura mea „generala” ca SM= Satu Mare…. sau San Marino= indicativ de tara ;)… prescurtarile „astea” noi…. sunt „COOL”…. NU?
  – „nu a vrut să îmi dea pe mail linkul către blogul lui, de parcă nu știu cine este ” si eu la fel ca tine: IMI SUPRAVEGHEZ DUSMANUL DE CARE IMI ESTE TEAMA…. Il tin sub observatie, sa am model de inspiratie ;)
  – „Am stat și io pe chat și am aburit lumea pe acolo” : FAPTUL CA RECUNOSTI ACEST LUCRU (a „aburi”) DENOTA SERIOZITATEA TA DE OM SI INCREDEREA CARE TREBUIE SA TI-O ACORDE CITITORII TAI !!!! Nimeni nu imi ofera CERTITUDINEA ca…. DACA ESTI IN STARE SA „ABURESTI” PE UN CHAT…… NU FACI ACELASI LUCRU SI IN VIATA REALA! Numai bine!
  Ps: am intrat si ti-am citit articolul…. ptr ca am luat linkul de pe un „alt blog folosit” : sper sa „scrii” si despre asta :P (glumesc, mai bine scrie cum ai sarbatorit 1 decembrie si ce face comunitatea SM ptr „bninele” tarii- cum se „sesizeaza” comunitatea… la articolele neverosimile de pe internet referitoare la tara noastra)

 5. chinezu Răspunde

  @Nimeni
  cum esti nimeni anonim, nu am ce iti raspund :D

 6. Nimeni Răspunde

  Chiar crezi ca aveam asteptari? Mersi de aprobarea comentului! App: Tu ce ai inteles din comentul meu?

 7. chinezu Răspunde

  @Nimeni
  fix ce trebe am inteles, fix ce trebe :D

 8. Nimeni Răspunde

  Ma bucur! (uite ca am mai dat un comment bun de „contorizat” ;) )

 9. Alex Răspunde

  Ce rau imi pare ca nu am putut sa ii ascult pe Bobby si Bogdana :( Am cautat un podcast cu emisiunea de ieri dar nu am gasit. Exista vre-o inregistrare?

  P.S. „Nimeni” nu ai destula experienta ca sa intelegi ce zice Chinezu, nu are nici un sens sa comentezi aici. Mai lasa sa treaca cativa ani.

 10. Tudor Răspunde

  Pacat ca Nimeni stie sa scrie in romana

 11. Adi Răspunde

  Sunt cel mai genital!

 12. Haotik Răspunde

  Las ca eu scriu ce am inteles din emisiunea viitoare.

  Unele lucruri se aseaza acolo in subconstient si chiar daca nu le intelegi acuma le intelegi mai tarziu. Am patit de multe ori asta, „aha, de aia zicea ala acum 2 ani de chestia aia, ba ce bou am fost”

 13. Lost Răspunde

  @ Alex
  Cocos, sa treaCa Cativa ani adiCa Cati mai precis??
  Fii cucoana serioasa, risti sa te transpui in chielea unui pupincurist sh’odata manjit nimic nu mi te mai albeste

 14. Alex Răspunde

  @Lost

  Cand recitesc comentariul scris de „nimeni” am impresia ca citesc notitele unui licean.

 15. Lost Răspunde

  cre’ c’am fost prea subtil totusi =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: