Catalogul de neturi cu un banker şi cu „ia-mă, nene”

Astăzi vă propun două chestii interesante, zic eu cu umila mea părere :) Dar cum am învăţat deja că în blogosfera asta a noastră mai multe capete gândesc mai bine, ziceţi şi voi dacă mă înşel au ba :)

cumasina.net propune un sistem mişto de „ia-mă, nene”, în care cei care doresc să ajungă din punctul A în punctul B pot să o facă nu prin miljoacele de transport clasice, ca să le zic aşa. Şi dacă tot suntem la acest punct, v-aş întreba câţi dintre voi mai călătoresc cu „ia-mă, nene”, stil pe care l-am utilizat masiv pe vremuri, în tinereţile noastre, mulţi dintre noi :)

Steve Van Groningen este the big kahuna al Raiffeisen România. Şi şi-a făcut recent blog. Ultima lui postare este savuroasă, despre cum a ajuns el să se împrietenească cu ştampila :)) Domn’ director e la început în ale blogosferei, aşa că încă îl considerăm doar un şef de instituţie bancară, pe care l-a apucat un moft :D Dacă se ţine de treabă vreo câteva luni, poate facem un conclav şi îl declarăm blogger cu acte în regulă :))

3 comentarii la “Catalogul de neturi cu un banker şi cu „ia-mă, nene”

  1. Larisa Răspunde

    Numai. Nu mai zic nimic, văd că se face linişte în urma mea. :)) Sau Ernu nu prieşte la ora asta?

  2. Dan Ciulea Răspunde

    pe Steve Van Groningen nu am apucat sa il citesc … om’ vedea … in schimb de aia cu masina, am auzit la radio de cateva saptamani … luni… nu mai stiu exact, si mi s-a parut chiar interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: