Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Aşa, bă Rareş, dă-le în gură, 'tu-le maneaua în dorsal de papiţoi!

Freamătă sentimentul de rromân verde în minte! Trage a muget de geamăt mândria de membru al pulimii care îşi cinsteşte conducători şi când stă cu mâna pe mătărângă în budă! Musteşte-mi, inimă, a măreţie!

În sfârşit, după ani şi ani de căutare, Guvernul scumpei noastre patrii are un purtător de cuvânt pe măsură. Nu mimoze care nu îşi găsesc cuvintele în gură şi pentru care a-ţi arăta muşchiul însemna a folosi în comunicatul de presă cuvinte care l-ar face pe Paleologu să încrunte sprânceana, dar uşurel doar.

În sfârşit, Guvernul României îl are pe Rareş. Rareş Niculescu. Şi îi şade bine. Pentru că cum că ca să fie altfel şi că cum ca un Guvern cu nume de căcat turcesc să aibă altfel de purtător de cuvânt decât unu cu brandu ca fularu şi cu maneaua în traistă precum Băsescu ceaiul de 50 de grade?

Aşa, bă Rareş, bine le-ai făcut papiţoilor ăia că le-ai dat în gură. Păi cum, nemernicii dracului, să îndrăznească numai să ridice ochiul către un reprezentant al Guvernului, darămite să te mai şi atingă? Cum să îndrăznească a cuteza să îţi vorbească răstit, când gura lor trebuia să se transforme în încă o ureche pentru a-ţi suge cuvintele înţelepte pe care le strecurai printre înjurături? Iar jandarmii aia ce nesimţiţi să vină să taie ei chitanţe. Dă-i pe goarnă la Oprea. Adică Dragnea. Adică Nica sau cine mai e acuma la Interne.

Stimate domnule bă Rareş, noi, cei care suntem strânşi uniţi în jurul conducătorului care arată că are coaie în loc de creier, suntem alături de tine şi te apreciem că le-ai dat în gură la năvlegi. Că aşa merită, fi-le-ar maneau în dorsal de papiţoi care îţi plătesc salariul cu care să mergi în cluburi de manele la 2 noaptea şi să te arăţi în întreaga ta gherţoiciune!

0 comentarii la “Aşa, bă Rareş, dă-le în gură, 'tu-le maneaua în dorsal de papiţoi!

  1. artistu Reply

    El credea ca e o farsa ma si intrase prea tare in pielea personajului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.