Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Băsescu ar fi un blogger de la excepţional în sus

Păi ziceţi şi voi dacă nu. Zice majestatea sa grobiană ieri, în regalul pe care i l-a oferit TVR cu sprijinul elocvent al lui Mihai Rădulescu:

Traian Băsescu: Am acuzat Guvernul ieri, ieri am fost într-un discurs care viza statul, care este afectat de grupuri de interese în momentul de faţă, şi ce vreţi să vă spun? Despre ce se întâmplă în energie? Am ţipat în 2005, 2006, nu s-a iniţiat nimic. Ce vreţi să vă spun? Ce se întâmplă în gaze? Ce se întâmplă la Agenţia Naţională de Reglementare, ANRE? Asta vreţi să vă spun? Le ştie şi Guvernul la fel de bine ca şi mine.
Mihai Rădulescu: Părerea electoratului va conta? La ce credeţi că vor fi mai sensibili românii, la problemele legate de creşterea economică, eu ştiu, poate o resimt unii cât de cât în buzunare, sau la problemele legate de perpetuarea acestor lipsuri în justiţie şi în lupta anticorupţie?

Via Monitoring Media.

Deci să recapitulăm, revenind rotund la zicerea din titlu. Băsescu, vai nouă, e ditai preşedintele României. Care iese pe postul public de tembeliziune la oră de vârf şi, în loc să presteze ca ditai preşedintele României care este şi să nu o dea în caterincă fix ca un gherţoi cu eşarfă tricoloră, el face exact ce fac mulţi dintre bloggerii scumpei noastre patrii: lansează o petardă de-ampulea, ca şi cum am discuta la un birt din Răscâcaţii de sub Dâmb, fără a mai aduce lămuriri suplimentare, ce să mai zicem de dovezi, că nu merită pulimea. Întreabă Băsescu ca un pitecantrop la vederea unui OZN deasupra cocotierului unde făcea un pişu: “Ce se întâmplă la Agenţia Naţională de Reglementare, ANRE? Asta vreţi să vă spun?“. Şi ne lasă aşa…

Dar de Mihai Rădulescu ce să mai zicem? Adică însuşi gherţoisimea sa băsesciană întreabă “asta vreţi să vă spun?”, iar moderatorul mai moderat decât abdulahul moderat trece suav şi magistral la un alt subiect, ca şi cum noi, papagalii care ne uitam la televizor, chiar nu vroiam să ştim cum e cu ANRE…

0 comentarii la “Băsescu ar fi un blogger de la excepţional în sus

 1. gazolina Reply

  Uita-te la Nasul, la B1tv, are o saptamana de cand vorbeste de ANRE. Treaba e veche, ce te prefaci ca acum ai aflat?
  Si ce tb sa-ti spuna in plus TB? Nu cumva CPT ar trebui sa dea niste explicatii?

 2. moshcalifar Reply

  Radulescu e un natural born talent.Suntem noi invidiosi, aia e,
  @gazolina : Nasul ?al cui nas ?! Ce e “TB” ? Teatrul Bulandra ? “CPT” ?!? Zau asa ,deseneaza-ne, unii pricepem greu.

 3. gazolina Reply

  Da, dar nu stiam ca sunteti asa multi. :lol:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.