Să terminăm cu prostiile, deci

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Desigur că vânzoleala actuală guvernamentală mă lasă mai rece decât o scrumbie banchizată arctic într-un frigider Fram de care a avut cândva bunica Elenei Udrea. Desigur că un ochi mi se îndreaptă către treburi dăştea. Dar celălalt îşi vede cuminte de treaba lui şi, culmea, mai şi reuşeşte să citească neşte rânduri.

Nicholas Sarkozy – Martor. În cazul cărţilor de astea autobiografice, am io un neuron care mă ţin în tensiune şi mă enervează la fiecare pagină, redundându-mi întrebarea dacă omu care scrie pe copertă că a scris cartea a scris cartea sau nu. Trecând peste asta, cartea merită măcar răsfoită.

Vladimir Colin – Babel. Recunosc, nu o citisem până acum. Şi a fost o surpriză foarte plăcută. Un SF excelent, pe care l-am şi văzut în creierul meu ecranizat peste câţiva anişori de Icon-ul lui Gibbson.

Şi cam atât, ce aţi crezut…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Să terminăm cu prostiile, deci”

  1. What? Nu ai citit Babel pana acum?

    Tz tz tz… Urmatoarea, pls: Capcanele timpului.

    Tz tz tz… Ce oameni, dom’le. A ajuns la 30 de ani si nu a citit Vladimir Colin

    :) :p :rofl: :tomato:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)