Ziariştii sunt de vină că scârţâie politica externă a României

16.02.2008

Ce bine că avem un preşedinte atât de minunat care ne luminează de fiecare dată mai ceva ca lămpaşul de miner cu care a fost luminată Piaţa Universităţii. Uite cum ne spune Băsescu (în speciala lui Turcescu de ieri) cine e de vină că avem o politică externă mirifică. Ziariştii, normal…

Traian Băsescu: Domnule Turcescu, la noi speculaţiile pe politică externă au mers departe. Şi aici am să fac o paranteză. Este un dispreţ formidabil pentru a şti cum se face politica externă în raport cu părerile docte pe care le văd la tot soiul de analişti care habar nu au despre ce e vorba, dar trec drept mari specialişti în politică externă. Şi acest lucru se întâmplă pentru că, deşi iau ziarişti în fiecare deplasare, nu sunt interesaţi de politica externă, nici nu-i specialitatea lor politica externă, dar sunt acreditaţi la Cotroceni şi se pare că dispreţul marilor redacţii pentru politica externă este destul de mare. De-asta nu se înţelege. 

0 comentarii la “Ziariştii sunt de vină că scârţâie politica externă a României

  1. artistu Reply

    Bine ca ii reuseste lui extrem de bine treaba cu politica externa si ca nu da decat de 2 ori pe saptamana cu mucii in fasolea externa! Ca daca dadea de mai multe ori pe saptamana era rau. Asa macar s-au invatat si strainii cu el si spun ca noi de Vadim:
    LASATI’L DRACU CA ESTE NEBUN! ZICETI-I DA’ SI LASATI’L SA SE BUCURE CA UN CAINE CARE PRIMESTE OASE DE LA STAPAN!”
    :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.