De ce vă invit din suflet să mergeți la acest concert?

Pentru că la concertul Damian Drăghici – Jazz in the City va fi o mare nebunie. Dacă o să mergeți și nu o să veniți topiți de acolo, atunci vă dau permisiunea, vă rog chiar să mă sunați și să îmi spuneți în față că sunt un mare bou și că mă pricep la muzică fix cât a uitat bunica :).

Dar decât să vă mai guiț io aici în plus, mai bine vă invit pe pagina de YouTube a evenimentului să vedeți ce o să vedeți și o să ascultați la concert, dar nu înainte de a vă oferi două piese, care mie mi se pare minunate. Una în care o auziți pe incredibila Diane Schuur (în piesa asta cu monstrul BB King), pe care o veți vedea și pe 13 noiembrie la concert.. Cealaltă este cu Eddie Daniels care cânta magistral la clarinet și pe care îl veți vedea, de asemenea, la București în concert.

Am 6 invitații pentru voi la acest minunat concert. Trebuie doar să scrieți la voi pe blog despre eveniment până pe 10 noiembrie, după care vom face o tragere la sorți pentru a desemna câștigătorii, că zău dacă mă lasă sufletul să aleg între voi :) Mulțumesc.

3 comentarii la “De ce vă invit din suflet să mergeți la acest concert?

  1. Sabina Cornovac Răspunde

    Hihi, m-am inscris :) Imi las iubitul acasa ca el nu are blog sa scrie, dar asta e. Hai cu tragerea aia sa imi vad norocul :)

  2. Norocoşii | Andreea Burlacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: