Care mă lămureşte care e faza cu acest nou sistem de publicitate online?

Întreb pentru că mulţi din cei care mă citesc sunt muuult mai buni ca mine la treburi de ăştea de internet şi urmările lui.

Aşadar, www.tag-uri.ro este cel mai nou sistem de publicitate on line, aşa cum spun cei de la Eleventh Groove, pentru că este abia lansat sau pentru că aduce cu adevărat ceva nou în publicitatea online?

0 comentarii la “Care mă lămureşte care e faza cu acest nou sistem de publicitate online?

 1. cirstea florin Răspunde

  sunt cirstea florin si va invit , la mine pe blog sa comentam impreuna atitudinea mizerabila a lui zoso de a trage cu dintii de primul loc.astept mesajele voastre.

 2. Lucia Verona Răspunde

  Parcă am mai citit despre sistemul ăsta de a cumpăra cuvinte, acum mai multe luni, dar încă nu era „implementat” la noi. N-am înţeles prea bine cum funcţionează – dau 60 de Euro+TVA, cumpăr cuvîntul „politică” şi nimeni nu-l mai poate folosi? Cred că-i o ştiinţă prea înaltă pentru mine.

 3. chinezu Răspunde

  @Lucia Verona
  mamaaaaaa, da’ ce te stii… :D

 4. RAnet Răspunde

  Din cate am citit pe acolo, pare o chestie desteapta (normal, pentru ca este romaneasca). Fiecare cuvant are o definitie conform DEX sau Wikipedia. Normal – daca site-ul este bine „lucrat” – ca va fi indexat destul de bine in motoarele de cautare. Daca acelor definitii le adaugi si ceva link-uri, acele link-uri vor fi indexate impreuna cu definitiile. Cam asta am inteles eu. Chiar sunt curios sa vad cum va evolua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: