Care mă lămureşte care e faza cu acest nou sistem de publicitate online?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Întreb pentru că mulţi din cei care mă citesc sunt muuult mai buni ca mine la treburi de ăştea de internet şi urmările lui.

Aşadar, www.tag-uri.ro este cel mai nou sistem de publicitate on line, aşa cum spun cei de la Eleventh Groove, pentru că este abia lansat sau pentru că aduce cu adevărat ceva nou în publicitatea online?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Care mă lămureşte care e faza cu acest nou sistem de publicitate online?”

  1. Parcă am mai citit despre sistemul ăsta de a cumpăra cuvinte, acum mai multe luni, dar încă nu era “implementat” la noi. N-am înţeles prea bine cum funcţionează – dau 60 de Euro+TVA, cumpăr cuvîntul “politică” şi nimeni nu-l mai poate folosi? Cred că-i o ştiinţă prea înaltă pentru mine.

  2. Din cate am citit pe acolo, pare o chestie desteapta (normal, pentru ca este romaneasca). Fiecare cuvant are o definitie conform DEX sau Wikipedia. Normal – daca site-ul este bine “lucrat” – ca va fi indexat destul de bine in motoarele de cautare. Daca acelor definitii le adaugi si ceva link-uri, acele link-uri vor fi indexate impreuna cu definitiile. Cam asta am inteles eu. Chiar sunt curios sa vad cum va evolua…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)