Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trebe să facem ceva cu cooperativa numită Open Coffee!

În atenţia maximă a tovarăşului preşedinte al cooperativei OpenCoffee, fruntaş pe ramura de activitate, Viorel Spînu.

Fac un apel energic pe această cale tuturor celor care mai au un dram de luciditate offline în această adunătură din ce în ce mai pestriţă de onlineri numită cooperativa Open Coffee.

Fac un apel pentru că aşa nu se mai poate, tovarăşi! Adică ne-am sacrificat unii dintre noi luni de zile dimineţile de joi ca să fim prezenţi la adunarea cu pricina pentru ca acuma această întâlinire camaraderească, tovărăşească să se transforme într-un fel de Marea Adunare Populară?

Adică să ajungem să ne călcăm unii pe alţii pe picioare să mai prindem un loc pe acolo, noi cei care ne-am trudit atâta să construim relaţii reciproc avantajoase?

Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Se impun nişte măsuri de disciplinare!

Propun de aceea să se taie bilete de acum înainte la intrarea la OpenCoffee, ca să se reducă drastic numărul celor care vin acolo numai ca să nu fie în altă parte. Propun de aceea să-l însărcinăm cu această sarcină esenţială pentru bunul mers al cooperativei pe tovarăşul Mafteianu. Ocazie cu care, fiind ocupat cu strânsul banilor şi tăiatul biletele, o să avem şi noi ocazia să mai vorbim.

De asemenea, pentru a preîntâmpina orice evenimente neplăcute, cauzate de elemente certate cu spiritul civic şi cetăţenesc, propun ca tovarăşul Roşca să urmărească, mânat de o maximă vigilenţă, cine cu cine discută, cât timp şi, mai ales, ce schimburi fac pentru a putea interveni din timp întru spulberarea oricăror tendinţe conspiraţioniste.

De asemenea, propun ca toţi cei care vor fi prezenţi la întâlniri de acum înainte să fie obligaţi să semneze un angajament ferm că nu vor cumpăra niciodată flori din altă parte decât de la tovarăşul Mircea. În caz contrar, vor fi puşi pe o listă neagră, cu pedepse ce urmează a fi stabilite de către un colectiv de oameni ai muncii, de care se va ocupa în mod destoinic tovarăşul Andrei Dore.

O mai propun, şi cu asta închei, pe tovarăşa Geea să ţină o cronică imparţială şi obiectivă a cooperativei, în care să se consemneze doar ce vrem noi, când vrem noi şi despre cine vrem noi, dar numai într-un mod totalmente lipsit de subiectivitate.

Căci aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trăiască cooperativa! Uraaaa! Uraaaa!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trebe să facem ceva cu cooperativa numită Open Coffee!”

  1. :))

    Bravo domnule Chinezu ! Imi place luarea dumneavoastra de pozitie, initiativa este o calitate de apreciat pentru orice om al muncii ! Va prevad un viitor stralucit, pe inalte culmi de progres si civilizatie !

    Daca avem prezenta ca astazi si data viitoare, incepand de peste 2 saptamani vom lua mansarda in loc de etajul 1, ca sa rezolvam problema calcatului pe piciorul dvs. de fruntas pe ramura de activitate.

  2. Pingback: Twitter Trackbacks for Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trebe să facem ceva cu cooperativa numită Open Coffee! « Picătura chinezească [chinezu.eu] on Topsy.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.