Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trebe să facem ceva cu cooperativa numită Open Coffee!

În atenţia maximă a tovarăşului preşedinte al cooperativei OpenCoffee, fruntaş pe ramura de activitate, Viorel Spînu.

Fac un apel energic pe această cale tuturor celor care mai au un dram de luciditate offline în această adunătură din ce în ce mai pestriţă de onlineri numită cooperativa Open Coffee.

Fac un apel pentru că aşa nu se mai poate, tovarăşi! Adică ne-am sacrificat unii dintre noi luni de zile dimineţile de joi ca să fim prezenţi la adunarea cu pricina pentru ca acuma această întâlinire camaraderească, tovărăşească să se transforme într-un fel de Marea Adunare Populară?

Adică să ajungem să ne călcăm unii pe alţii pe picioare să mai prindem un loc pe acolo, noi cei care ne-am trudit atâta să construim relaţii reciproc avantajoase?

Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Se impun nişte măsuri de disciplinare!

Propun de aceea să se taie bilete de acum înainte la intrarea la OpenCoffee, ca să se reducă drastic numărul celor care vin acolo numai ca să nu fie în altă parte. Propun de aceea să-l însărcinăm cu această sarcină esenţială pentru bunul mers al cooperativei pe tovarăşul Mafteianu. Ocazie cu care, fiind ocupat cu strânsul banilor şi tăiatul biletele, o să avem şi noi ocazia să mai vorbim.

De asemenea, pentru a preîntâmpina orice evenimente neplăcute, cauzate de elemente certate cu spiritul civic şi cetăţenesc, propun ca tovarăşul Roşca să urmărească, mânat de o maximă vigilenţă, cine cu cine discută, cât timp şi, mai ales, ce schimburi fac pentru a putea interveni din timp întru spulberarea oricăror tendinţe conspiraţioniste.

De asemenea, propun ca toţi cei care vor fi prezenţi la întâlniri de acum înainte să fie obligaţi să semneze un angajament ferm că nu vor cumpăra niciodată flori din altă parte decât de la tovarăşul Mircea. În caz contrar, vor fi puşi pe o listă neagră, cu pedepse ce urmează a fi stabilite de către un colectiv de oameni ai muncii, de care se va ocupa în mod destoinic tovarăşul Andrei Dore.

O mai propun, şi cu asta închei, pe tovarăşa Geea să ţină o cronică imparţială şi obiectivă a cooperativei, în care să se consemneze doar ce vrem noi, când vrem noi şi despre cine vrem noi, dar numai într-un mod totalmente lipsit de subiectivitate.

Căci aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trăiască cooperativa! Uraaaa! Uraaaa!

9 comentarii la “Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Trebe să facem ceva cu cooperativa numită Open Coffee!

 1. Andrei Rosca Răspunde

  am notat. Ii mananc pe paine. :)

 2. Mircea Scarlatescu Răspunde

  Da, eu sunt de acord. Flori NUMAI de la mine. :D

 3. alex mazilu Răspunde

  Eu vin sa va fac poze ;)

 4. adiz Răspunde

  ceva inregistrare de la acumlive avem ? sa studiem si noi obiectiv problema si sa venim cu imbunatatiri :)

 5. Viorel Spinu Răspunde

  :))

  Bravo domnule Chinezu ! Imi place luarea dumneavoastra de pozitie, initiativa este o calitate de apreciat pentru orice om al muncii ! Va prevad un viitor stralucit, pe inalte culmi de progres si civilizatie !

  Daca avem prezenta ca astazi si data viitoare, incepand de peste 2 saptamani vom lua mansarda in loc de etajul 1, ca sa rezolvam problema calcatului pe piciorul dvs. de fruntas pe ramura de activitate.

 6. Mihai Răspunde

  如果我开始出售门票,将采取的艺伎的角色?

 7. gazutza Răspunde

  Ce tare :))) Felicitari pt idee! Vroiam sa vin si eu dar nu mai indraznesc:-p

 8. iMunteanu Răspunde

  dragi tavarasi sunt intru totu in consens cu domniile voastre, ne vedem Joi (neaparat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: