Mulțumirile mele speciale pentru 10 bloggeri

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Știu, ”speciale” sună cam nașpa, dar nu am găsit altă rimă, vorba lui Mircea Diaconu în superba scenetă alături de Toma Caragiu. Dar idee e că aceste mulțumiri chiar că sunt speciale. Și le adresez celor 10 bloggeri care au înțeles ce am vrut eu să fac atunci când am lansat provocarea cu KLM.

Nu mai are rost să discutăm care era faza, căci cei care au înțeles-o au făcut-o deja. Fiecare în felul său, desigur. Adresez doar mulțumirile mele următorilor: Lucia, Nenea Lars, Vova, Alex, Sorin, Todo, Adizzy, Loredana, Ddisturbia și, evident, lui Cezar.

Să fiți iubiți, dragilor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Mulțumirile mele speciale pentru 10 bloggeri”

  1. Placerea a fost de partea noastra. Si cu siguranta vom fi alaturi de tine si in alte experimente. Sa fii iubit si tu, zulufatule. :)
    PS: De acum asa iti spun. Zulufatule. Te superi? Ete… stii ce sufar? :D

  2. A fost o experienta interesanta si, tocmai pentru ca vin din zona de imagine, comunicare/promovare, pot spune ca a fost si o idee de bun augur pentru KLM. Modalitatile de a te face astazi cunoscut, de a-ti face vizibila oferta sunt multiple si e pacat ca unele companii (mai ales de renume) sa nu le foloseasca pe cat mai multe dintre aceste modalitati si instrumente disponibile.

    Sper ca a fost un experiment cu rezultate pentru KLM (cu alte cuvinte sper ca le-a placut, au fost multumiti si vor mai veni pe social media poate cu mult mai multe si diferite idei :) ).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)