Mulțumirile mele speciale pentru 10 bloggeri

Știu, ”speciale” sună cam nașpa, dar nu am găsit altă rimă, vorba lui Mircea Diaconu în superba scenetă alături de Toma Caragiu. Dar idee e că aceste mulțumiri chiar că sunt speciale. Și le adresez celor 10 bloggeri care au înțeles ce am vrut eu să fac atunci când am lansat provocarea cu KLM.

Nu mai are rost să discutăm care era faza, căci cei care au înțeles-o au făcut-o deja. Fiecare în felul său, desigur. Adresez doar mulțumirile mele următorilor: Lucia, Nenea Lars, Vova, Alex, Sorin, Todo, Adizzy, Loredana, Ddisturbia și, evident, lui Cezar.

Să fiți iubiți, dragilor!

6 comentarii la “Mulțumirile mele speciale pentru 10 bloggeri

 1. Sorin Grumazescu Răspunde

  Placerea a fost de partea noastra. Si cu siguranta vom fi alaturi de tine si in alte experimente. Sa fii iubit si tu, zulufatule. :)
  PS: De acum asa iti spun. Zulufatule. Te superi? Ete… stii ce sufar? :D

 2. Vova Răspunde

  Dupa cum a spus si Sorin, placerea a fost de partea noastra!!! Mai ofera-ne sansa sa te ajutam!:))

 3. Loredana Răspunde

  A fost o experienta interesanta si, tocmai pentru ca vin din zona de imagine, comunicare/promovare, pot spune ca a fost si o idee de bun augur pentru KLM. Modalitatile de a te face astazi cunoscut, de a-ti face vizibila oferta sunt multiple si e pacat ca unele companii (mai ales de renume) sa nu le foloseasca pe cat mai multe dintre aceste modalitati si instrumente disponibile.

  Sper ca a fost un experiment cu rezultate pentru KLM (cu alte cuvinte sper ca le-a placut, au fost multumiti si vor mai veni pe social media poate cu mult mai multe si diferite idei :) ).

 4. alex mazilu Răspunde

  ;)
  Placerea de partea mea. O sapt. buna !

 5. adizzy Răspunde

  A fost un exercitiu interesant si sper ca si-a atins scopul dorit :)

 6. Disturbia Răspunde

  Na, hai ca a inceput sa-mi placa genul asta de…chestii:) Cu placere!;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: