Mulțumirile mele speciale pentru 10 bloggeri

Știu, ”speciale” sună cam nașpa, dar nu am găsit altă rimă, vorba lui Mircea Diaconu în superba scenetă alături de Toma Caragiu. Dar idee e că aceste mulțumiri chiar că sunt speciale. Și le adresez celor 10 bloggeri care au înțeles ce am vrut eu să fac atunci când am lansat provocarea cu KLM.

Nu mai are rost să discutăm care era faza, căci cei care au înțeles-o au făcut-o deja. Fiecare în felul său, desigur. Adresez doar mulțumirile mele următorilor: Lucia, Nenea Lars, Vova, Alex, Sorin, Todo, Adizzy, Loredana, Ddisturbia și, evident, lui Cezar.

Să fiți iubiți, dragilor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Mulțumirile mele speciale pentru 10 bloggeri”

  1. Placerea a fost de partea noastra. Si cu siguranta vom fi alaturi de tine si in alte experimente. Sa fii iubit si tu, zulufatule. :)
    PS: De acum asa iti spun. Zulufatule. Te superi? Ete… stii ce sufar? :D

  2. A fost o experienta interesanta si, tocmai pentru ca vin din zona de imagine, comunicare/promovare, pot spune ca a fost si o idee de bun augur pentru KLM. Modalitatile de a te face astazi cunoscut, de a-ti face vizibila oferta sunt multiple si e pacat ca unele companii (mai ales de renume) sa nu le foloseasca pe cat mai multe dintre aceste modalitati si instrumente disponibile.

    Sper ca a fost un experiment cu rezultate pentru KLM (cu alte cuvinte sper ca le-a placut, au fost multumiti si vor mai veni pe social media poate cu mult mai multe si diferite idei :) ).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)