Tovarasu’ Viorel, permiteti sa raportez despre Open Coffee

Stimate tovarase Viorel,

Profit de ocazie pentru a va asigura de intreaga mea stima si consideratie, atat personala, dar si profesionala. Permiteti sa raportez ca m-am achitat cu deosebita insufletire de sarcina pe care mi-ati trasat-o.

Mentionez ca am organizat, dupa indicatii, prima editie a Open Coffee in Baia Mare, in ziua de 21 decembrie, cu incepere de pe la 9.30 – 10.00, la locatia stabilita in prealabil cu cumnatul meu Adi Dobrican (pe care il apreciez ca fiind un tovaras de nadejde cu deosebite rezultate in activitatea pe ramura).

Au fost prezenti aproximativ 30 de lucratori in campul internetului, sau reprezentati ai organelor care au aratat intotdeauna o prietenie si o deschidere bazata pe respect reciproc, si anume tovarasele Larisa si Tania de la CityNews, tovarasa Meda de la emaramures.ro si tovarasii Rosiianu de la stirimm si ne-cenzurat si Dragos Hojda.

Discutile, purtate intr-un spirit de deplina colegialitate si nazuinta spre binele obstesc, s-au purtat in jurul preluarii initiativei Open Coffee si in Baia Mare, pentru a fi un focar de raspindire a ideologiei luminoase a partidului nostru, fie-i numele slavit 3457 de ani. Cu satisfactie va raportez ca am primit promisiuni ferme ca un colectiv inimos de oameni ai muncii in online din Baia Mare vor lua problema in mana si se vor ocupa.

Va prezint mai jos lista cu cei identificati ca au participat la intalnirea despre care va raportez si care au bloguri. Mentionez, de asemenea, ca trag nadejde ca nu am omis pe nimeni, iar daca totusi am omis pe cineva astept mustrari scrise in comentarii ca sa remediem problema: Ciprian Cozoplean, DJ Moshu, Gabi Oana, Cosmin Darabanzerocinci, Janos, kookool, Adina Popescu, zmenta, iocreca, Robbie, Tudorell, Ricardo, Adrian, Alecs, Romania din umbra, Florin Buda, Adrian Popa, Daniel Purcaru, Bogdan Groza.

Am vazut ca au mai scris, fara a fi prezenti la locul faptei Informatia Zilei, satu-mare.info, jokebox888, emarian, sighet-online, stirimm.

Cu respect deosebit,

lucrator Open Coffee chinezu

15 comentarii la “Tovarasu’ Viorel, permiteti sa raportez despre Open Coffee

 1. silkweb Răspunde

  daca am promis asa o sa fie. Dupa anul nou incepem demersurile pentru a gasi spatii ( sa avem de unde alege ) , pentru o noua editie Open Coffee in Baia Mare

 2. Mihai Vinatoru Răspunde

  Misiune indeplinita, bravule erou! Te asteptam inapoi cu bucurie in suflet.

 3. G.Bogdan Răspunde

  foarte tare ;) nu cred ca ai omis pe nimeni . Care se simnt omisi sa zbiere la tine ca sa ii auzi!

 4. andy Răspunde

  hai cu avionul!

 5. Alecs Răspunde

  :)) Doar pe mine m’ai omis. Dar e ok. Mi’ai dat foc cand ti’am cerut :))

 6. Darius Răspunde

  Deci ca sa facem si la Satu Mare sa inteleg ca ne trebe cafea, un sediu de banca si cat mai putine scaune?

 7. matilda Răspunde

  De ce numai în Baia Mare ? Extindeţi-vă, tovarăşi, să ajungă la tot poporu !

 8. Adrian Răspunde

  @ chinezu – felicitari pentru initiativa si spiritul coagulant
  @Alecs, vad ca ti-a tras chinezu un blog misto (ma refer la link-ul de la numele tau) :-)

 9. Alecs Răspunde

  @adrian Daca te referi la Alecs-ul de mine :)), nu e blogul meu cel de la chinezu din lista :p. O fi alt alecs

 10. Alecs Răspunde

  Sau poate esti chiar tu :-))

 11. Alecs Răspunde

  @chinezu am gresit. eu apar dar cu alt link :))

 12. Corina Răspunde

  Felicitari pentru lansarea Open Coffee la Baia Mare. Chiar daca nu reusesc sa scriu pe blogul tau precum as vrea si imi pare rau pentru aceasta lipsa de timp, il urmaresc si ma bucura ca iti pastrezi entuziasmul si energia in blogosfera. Mult succes in continuare si sarbatori fericite, tie si celor dragi! La Multi Ani!

 13. chinezu Răspunde

  @Alecs
  am reparat aceasta regretabila eroare
  da’ sa stii ca numai Adrian e de vina, ca el a zis ca mai bine dau link catre el ca si asa va cunoasteti si o sa iti transmita el cele bune din partea mea :)))))))))))

  @Corina
  lasa, sefa, ca stiu ca ti-e dor de mine asa cum si retziproka e valabila :D

 14. adi popa Răspunde

  Trebuie sa recunosc ca mi-a placut. Nu ma asteptam si mai ales ca nu stiam ca exista asa ceva. Recunosc ca ma fost tarat acolo de gaben.ro dar mi-a placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: