Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Vreau să vă prezint doi oameni de nota 10. Cu steluță

Later edit: Azi dimineață, pe FaceBookul care pentru alții nu prea merge, Alexandru Marinescu îmi spune de siteul ăsta. Pe care vi-l recomand în aceeași idee în care vă recomand oamenii de mai jos.

Nu sunt vedete, deși ar trebui să fie. Cel mai probabil până astăzi nu ați auzit de ei, deși… Cei doi pe care vi-i prezint mai jos sunt încă două dovezi că atunci când vrei ceva, atunci fă-o, frate, nu o mai freca în mioritism contemplativo-semidoct.

Primul este Mile Roșu. Cu care am dat mâna de vreo 2 ori, maximum. Și pe care îl știam că e de prin Timișoara și că se ocupă de chestii de astea cu onlineul :). Dar pe care l-am văzut la un moment dat că s-a apucat să facă o treabă extraordinară. Intrați la el acolo, că măcar atâta merită oameni ăștia, câte un click din partea noastră.

Al doilea este Vlad, băimărean de-al meu. Care a avut o idee excepțională. Nu vă zic mai mult, intrați și vedeți. Merită.

Mă declar fan de astfel de oameni. Poate și pentru că e mai ușor să te declari fan decât să fii cu adevărat și e mai ușor să fii fan cu adevărat decât să faci ce fac băieții ăștia…

Respect!

PS. Când am fost în Timișoara la Social Media Summit, l-am rugat pe Crivăț să îmi facă o poză cu Mile Roșu și cu bicicleta lui cu care a făcut isprava. Este, cum ar veni, prima poza de fan :D

4 comentarii la “Vreau să vă prezint doi oameni de nota 10. Cu steluță

 1. mihaiteo Reply

  Aoleu Cristi camasaaaaaaaaaa :))

 2. chinezu Reply

  @mihaiteo
  aoleuuuuuuuuu, ii dau foc, jur! :))))))))))))

 3. mihaiteo Reply

  :))) de ce spui una ca asta, e o camasa frumoasa, semi eleganta, in dungi maro :)) la fel ca a mea.

  P.S. Data viitoare cand ne mai intalnim ne auzim la tel sa nu ne imbracam la fel :))

 4. Mile Reply

  Multumesc pentru sustinere, chiar din primul moment, de pe facebook, cand mi-am anuntat planurile !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.