De ce intră Buddha în blogroll la mine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “De ce intră Buddha în blogroll la mine”

  1. Bravo ;)Merita mai ales ca te stim pasionat de sport…ce ar fi ca la urmatoarele intalniri blogosferice sa incepeti sa faceti si strangeri de fonduri pentru cauze din astea grele.

  2. Îmi place ca esti pasionat de proiectul tau cu sportlocal.ro Nu-mi place ca te-ai lasat pe tânjeala si nu mai scrii nimic incisiv despre cele ce ne (va) înconjoara. Parerile alea misto care ti-au adus audienta în blogosfera.
    Doar sportlocal în sus. Si în jos.

    Pacat! Dar de înteles…

  3. Mulţumesc de link Chinezule. E bine de ştiut pe cine mă pot baza în viitor, când voi mai promova site-uri caritabile. Din păcate, foarte puţini bloggeri reacţionează la aşa ceva.

    Spor!

  4. Pingback: Sport şi muzică « Ioan Usca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)