Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

De ce merită să particip la Webstock? Sau de ce nu?

Presupun că nu mai are rost să vă spun că îmi place tare mult ce face Manafu pentru onlineul românesc pe linie de evenimente. Spre exemplu, Webstock este unul din cele mai mișto întâmplări din ultimii ani. Mulți dintre noi luăm de gata faptul că intrarea la un astfel de eveniment este gratis, ca și cum ar fi ceva ce ni se cuvine. Aștept cu deosebit interes ziua când o să ne dăm seama că nimic nu ni se cuvine doar pentru că ne considerăm niște minunați și că pentru fiecare ”ni se cuvine de ăsta” cineva (mereu și mereu altcineva) trebuie să muncească nițeluș.

În mod normal, aveam de gând să vă invit să participați la Webstock sau să vă înscrieți proiectele. Dar mai bine nu. Hai să procedăm invers. Adică să vă rog să îmi spuneți de ce o să participați sau de ce ați vrea să participați, de ce nu o să participați sau de ce nu vă plac astfel de manifestări? Asta ca să știm cum stăm și să înțeleagă (unii) dacă mai merită să se strofoace de gratis sau ar trebui să înceapă să taie bilete :D

Merci.

2 comentarii la “De ce merită să particip la Webstock? Sau de ce nu?

  1. Serginho Reply

    Probabil pun o intrebare banala, dar aceste proiecte consta in website-uri nu?

  2. Andrei Monenciu Reply

    sincer, da sincer? singurul motiv e ca sunt cam departe si nu prea as avea cum sa ajung :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.