Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Aştept să îmi vină tricoul!

Cel executat de Gabi şi pe care îl puteţi vedea mai jos. Evident că, datorită abilităţilor lingvistice de-a dreptul surprinzătoare ale lui Gabi, gâlmele alea chinezăristice chiar înseamna chinezu şi sportlocal :D.

chinezu-tricou-gabi

0 comentarii la “Aştept să îmi vină tricoul!

  1. mihnea Reply

    vezi ca primele semne inseamna “mancati la kfc” :D

  2. Lucia Verona Reply

    Arată mişto! Sper că semnele nu înseamnă altceva. Îmi aduc aminte o întîmplare veche, lucram la revista Lumea, versiunea engleză şi se făcuseră două pagini cu TIB sau TIBCO, nu mai ştiu care din ele, oricum, cu participanţi din diferite ţări. Problema era că pe directoarea pavilionului chinez o chema Fu Tao. Sigur că nu putea rămîne aşa (asta era prin 1980), aşa că au inversat silabele şi au scris Tao Fu. Numai că redactorul a trebuit să se ducă la pavilion, să-i explice femeii şi să se asigure că varianta inversată nu înseamnă ceva “indecent” în chineză.

  3. gaben.ro Reply

    Am niste colaboratori in china si ei mi-au tradus. Acuma eu unul cred ca e bine. cel cu sport local a fost usor.cel mai greu a fost cu chinezu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.