Un eveniment la care voi participa cu mare plăcere

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În primul rând m-a atras calitatea speakerilor. Pe câțiva îi știam deja și chiar vroiam să îi aud. Dar de ceilalți nu auzisem, așa că am făcut un mic research pe ei. Unii au niște povești extraordinare, pe care chiar vreau să le aud.

Apoi vreau să particip pentru că toți cei care au fost la un astfel de eveniment au venit mai energizați, mai dinamici de acolo. Ceea ce, zău, în zilele noastre nu e puțin lucru.

Vorbesc despre TED Bucharest. La care vă invit cu mare drag :) Puteți solicita o invitație, pe care o să o primiți după o evaluare a organizatorilor (vedeți voi acolo ce și cum) sau puteți cumpăra direct un bilet cu 100 de dolari.

PS. Celor (câțiva dintre voi, din fericire) care iar o să o bage pe aia cu ”te-ai vândut, porcule” le spun doar atât: vai de capul vostru cât de puțin înțelegeți din lumea care trăiește în jurul vostru…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Un eveniment la care voi participa cu mare plăcere”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)