Ia să văd cât de tare mă iubiţi voi pe mine…

Mă alint, aţi putea zice, dar ia staţi puţin să vedeţi că am oareşce dreptate când zic ce zic în titlu :))

Pe scurt
Particip la Goana după Blogger. Aşa că intraţi acolo şi votaţi-mă :D

Pe lung
Particip la Goana după Blogger. Aşa că intraţi acolo şi votaţi-mă :)) Dar, ca să înţelegeţi de ce am zis ce am zis în titlu, trebuie să faceţi un pic de efort pentru asta, de unde faza cu vreau să văd cât de tare mă iubiţi :))

Adică trebuie să vă faceţi cont pe goanadupaovi.ro. Nu durează mult, dar no, ştiu că asta e enervant pentru mulţi dintre voi (me included :D). După care puteţi intra în cursa pentru câştigarea unui Nokia N900 sau pentru 10 căşti Nokia BH-905. Detalii despre tot ce aveţi de făcut găsiţi aici.

Bun, dacă nu vreţi să câştigaţi premiile alea şi doar vreţi să faceţi imperialul gest de a mă vota pe mine, înţeleg şi apreciez faptul că veţi face efortul de a vă face cont special pentru asta :D

Mai e o chestiune drăguţă pe site, faza cu poţi să alegi judeţul unde vrei să ajungă OVI :)

PS. Pentru cei care nu mă ştiu îndeajuns de bine, numele cu care apar în concurs nu e chinezu, ci ăla de civilie, adic Cristian China-Birta :))

8 comentarii la “Ia să văd cât de tare mă iubiţi voi pe mine…

 1. somnulescu Răspunde

  Pe scurt :)

  Această pagină Web nu este disponibilă.

  Pagina web de la http://www.goanaovi.ro/?page=votare&subpage=blog poate fi temporar nefuncţională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web.

 2. chinezu Răspunde

  what? mie imi functioneaza…
  ia mai incearca o data, te rog
  ca daca tot iti da cu virgula voi anunta autoritatile competente :))

 3. zapacita Răspunde

  mi-am facut cont de email ovi, le-am scris ca vreau indiciu, mi-am confirmat si mailu’ si numaru’ de mobil si tot nu reusesc sa te votez :)) probabil nu ma descurc eu, dar am cautat in toata pagina aia cu bloggeri un buton de login de mi-a venit rau

 4. Andu Răspunde

  Trebuie sa introduci adresa de mail ovi in campul din stanga si apoi sa votezi

  Semnat,
  concurenta

 5. zapacita Răspunde

  oh:) mersi „concurenta” pentru lumina

 6. Stefan Murgeanu Răspunde

  no offense, dar la cate voturi sunt pana acuma (cam sub 10 are fiecare blogger) ma gandesc ca a fost genial PR-istul care s-a gandit ca sistemul de votare trebuie complicat la maxim (creat email de ovi si alte, scuzati, tampenii)

  c-asai in tenis 2.0 :P, dupa unii… ;)

 7. Adi de la...Baia Mare Răspunde

  Dupa vreo 4 zile si cateva zeci de sudalme la adresa lui Gates am reusit sa te votez.Eroarea era de la browser-ul cu care mesteresti login-urile,eu incercasem din Opera,pe IE a mers ca unsa treaba.Hai noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: