Ana dragă, treba ta ce când şi cu cine. Dar, zău aşa, lasă trinitatea în pace…

Cum poate o tânără, şcolită prin înalte şcoli şi care zice că se pricepe, sanchi, la politică şi la atât de minunatul termen de omul din popor, să vorbească în halul ăsta. Sau, mă rog, nu să vorbească, ci să scrie. Sau, mă rog, nu ea, ci cineva în numele ei, ceea ce, nu-i aşa, în context electoral e tot aia.

„Cred in trinitate si familie.
Cred ca noi, romanii, avem un cuvant de spus la masa de valori a lumii.
Ca avocat pregatit si format la Yale Law School, cred ca va pot reprezenta cu cinste si onoare in Parlamentul Romaniei.
Impreuna putem transforma in realitate visele si aspiratiile fiecaruia.”

0 comentarii la “Ana dragă, treba ta ce când şi cu cine. Dar, zău aşa, lasă trinitatea în pace…

 1. Arhi Răspunde

  cred in trinitatea vagin, cur, gura. cred ca poate fi experimentata in familie sau in masina familiei. cred ca o pot face si in parlamentul rromaniei.

 2. mazgalici Răspunde

  Daca vrea votul meu trebuie sa presteze ca Ana Birchall.

 3. sabina Răspunde

  „Familia mea, comoara mea”, valoarea mea :)). Nici o legatura intre titlu si text. Mie mi se pare ca o scrisoare de intentie facuta la repezeala, cand stii ca nu prea ai argumente sa fii angajat, dar scrii acolo niste chestii care ai impresia ca prind :D.

 4. mihai Răspunde

  Mie nu mi se pare chiar atat de rea exprimarea.Crezi oare ca intr-o campanie electorala daca folosesti cuvinte mari neintelese de lume ai vreo sansa sa castigi?

 5. Cineva Răspunde

  Are o familie frumoasa si bravo ei. Cu invidia nu ai ce face, intotdeuna se vor gasi oameni invidiosi care sa critice si carora sa nu le convina nimic. De aceea nu trebuie sa bagam in seama si cel mai bine este sa ne vedem de treaba noastra. Multa bafta dna Birchall, diaspora ar trebuii sa se trezeasca la realitate si sa voteze omul care sigur va avea grija de interese lor

 6. newdada Răspunde
 7. marian Răspunde

  http://www.badin.ro/2008/11/exclusiv-pd-l-vrea-sa-cucereasca-america-cu-agentu.htm
  EXCLUSIV: PD-L vrea sa cucereasca America cu agentura comunista-fesenista
  Inchei azi trecerea in revista a candidatilor la colegiile uninominale din diaspora. Ultimul pe lista este Mircea Lubanovici, candidat PD-L la Camera Deputatilor. Fotograf si frezor in Romania, Lubanovici a ajuns in America in 1985, plecand legal din Romania, adica cu aprobare ceea ce era aproape imposibil in perioada respectiva. A beneficiat insa de sprijinul unei organizatii neo-protestante, Lubanovici fiind ca majoritatea candidatilor din diaspora (cu exceptia lui Constantin Timoc) membru al uneia din biserici acestor culte. A avut o firma de constructii in America care a dat faliment in 1992 si in prezent are una de textile, de fapt un boutique care vinde produse made in china in special baticuri. Din 2000 a simtit nevoia sa se agite in diaspora din America si a infiintat un ziar, Romanian Times, si mai apoi un post de televiziune pentru neo-protestanti la Portland (Oregon), intitulat Pastorul Cel Bun. In vara acestui an s-a gandit ca ar fi bine sa candideze dupa ce pana de curand s-a tinut departe de viata politica neavand nici o atitudine fata de ceea ce intampla in Romania. A ales PNL. A batut la usa dar a fost respins, se pare datorita faptului ca nu prezenta incredere. Circula in acest sens mai multe zvonuri despre faptul ca impreuna cu partenerul sau de la Romanian Times, Benny Lucescu, ar fi fost implicati in niste afaceri nu prea curate legate de criza imobiliara din America, dar deocamdata nu exista insa nici o acuzatie oficiala. Pe de alta parte, liberalii se pare ca au aflat si de problemele financiare ale omului de afaceri. Datoriile acestuia catre banci s-ar cifra la un sfert de milion de dolari. Asa a ajuns candidatul PD-L, care nu avea in America persoane pe care sa le propuna diasporei. De altfel, Lubanovici nu a avut bani pentru actuala campanie electorala si s-a imprumutat. Nu cu o suma foarte consistenta de vreme ce zilele trecute a refuzat o confruntare cu Constantin Timoc, Ana Birchall si Stefan Movila la Seattle, probabil neavand suma de bani necesara deplasarii de la Portland la Seattle. Pe pagina sa de internet se tot lauda cu cateva activitati in sprijinul comunitatii romanesti din SUA, majoritatea la neoprotestanti. Este membru al CORA (Congresului Romanilor Americani), o organizatie condusa de doi agenti de influenta ai regimului comunist, Armand Scala si Mark Meyer, care dupa 1990 a fost preluata de FSN-PSD. Am mai scris de aceasta organizatie care, de fapt, a avut doar scopul de a crea diversiuni in adevarata emigratie romaneasca si de a strange agentii trimisi de la Bucuresti. Concluzia este ca Mircea Lubanovici este, de fapt, un portocaliu vopsit in rosu.Depre coechiperul lui Lubanovici de la Senat, Eugen Chivu, am scris deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: