Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

centruldepresa.ro si chitaraelectrica.blogspot.com

Astăzi, la catalogul de neturi, vă prezint două chestiuni, după cum urmează:

centruldepresa.ro. Iniţiativa e mai veche, dar se pare că acum a ieşit dintr-un beta timpuriu într-un beta mai puţin timpuriu :D In principiu e o idee bună, dar orice proiect se loveşte la un moment dat de vorba asta care îmi place mie (îmi place pe dracu, dar aşa e): teoretic se poate, practic suntem la nivel teoretic. Le urez succes celor care se ocupă de site şi sper să le meargă bine.

chitaraelectrica.blogspot.com. E de la sine înţeles, oarecum, despre ce e vorba, dar ca să fie şi mai clar dau copy paste cu “”Introducere în studiul Chitarei electrice” este o metodă de chitară electrică, una din puţinele cărţi de această natură publicate în limba română. A aparut la Editura Muzicală în februarie 2009, Bucureşti. Are 142 de pagini şi cuprinde cele mai importante noţiuni de teorie, armonie, tehnică şi improvizaţie necesare oricărui chitarist începător sau intermediar. De asemenea, conţine un CD cu 69 de trak-uri cu diferite exemple şi exerciţii, dar şi 4 dintre piesele autorului”.

Un comentariu la “centruldepresa.ro si chitaraelectrica.blogspot.com

  1. rosulescu Reply

    Multumesc pentru reclama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.