Care vă băgați să câștigați un weekend la mare?

Am primit pe mail vestea despre acest concurs organizat de Travel Splendid. Și, băiat bun cum mă știți că sunt :D, am zis să anunț și eu  chestiunea, că poate fericesc pe careva dintre voi cu nește noroc :D

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o poza reprezentativa pentru stilul tau de vacanta, insotita de o descriere in care sa ne spui de ce este speciala aceasta poza. Pozele care transmit un mesaj de vacanta sau timp liber, care invita la relaxare, party sau aventura, sunt cele recomandate si care se potrivesc cu tema concursului.

Premiile constau in 2 week-end-uri pentru 2 persoane (27.08.2010 – 29.08.2010 si 03.09.2010 – 05.09.2010), cazare cu mic-dejun inclus, la Hotel Splendid de 4 stele din Mamaia! Si daca asta nu este de ajuns, castigatorii beneficiaza si de cate o sedinta de sauna de persoana… toate acestea pentru un week-end perfect!

Detalii de alea mai organizatorice aveți pe pagina concursului. Succes!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Care vă băgați să câștigați un weekend la mare?”

  1. Pacat ca mi-am pierdut increderea in litoralul romanesc..Si nu e bine pentru ca nu e vina lui ci a oamenilor care il populeaza..Dar asta e, se vor gasi altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)