Ce se intampla cand nu citesti o invitatie pana la capat

Azi dimineata am fost la Lumea SEO PPC, la invitatia lui imunteanu. M-am dus pentru ca am masive lacune pe zona asta si am zis ca e momentul sa ma duc sa iau lumina de la altii care au „curent” si dibacie de asta formata din tot felul de acronime. Numai ca ajuns la fata locului, am realizat ca nu am nevoie de curentul lor, pentru ca pe ce am vazut acolo bateria mi-e chair overloaded. Pentru ca acolo s-a vorbit despre retele sociale, dar la nivel de, sa ii zicem, incepator, gen tutoriale, cum sa iti faci cont si doua succinte studii de caz de campanii derulate pe retele d’astea.

Buuuun. Nu zic ca nu a fost instructiv  ce s-a discutat acolo pentru cei vreo 30 de oameni prezenti si care pareau foarte interesati de ce se discuta acolo. Numai ca nu era pentru ce ma pregatisem io sufleteste. Io venisem pentru SEO si PPC nu pentru retele sociale, pe care, cu toata modestia de rigoare, le cam stiu. Si la fel venise si Tudor Totolici.

Numai ca, draga Tudor, noi suntem de vina, sa stii :) Pentru ca pe invitatie scria clar care sunt subiectele de discutie. Exact alea despre care s-a discutat. Dar nici eu, nici tu nu ne-am obosit sa citim mai detaliat care e faza, pentru ca si eu, si tu ne-a oprit la denumirea initiativei, adica Lumea SEO PPC, si nu ne-am dus mai departe. Pentru ca denumirea Lumea SEO PPC era atat de nisata in mintea noastra, atat de clara, incat nu am mai facut efortul intelectual de a citi intreaga invitatie :)

Trecand peste llipsa noastra de atentie, initiativa lui imunteanu si a lui Olivian Breda e chiar misto si voi mai participa la ea. Numai ca datile viitoare o sa citesc foarte atent toata invitatia :D Prezentarile de azi le gasiti aici.

4 comentarii la “Ce se intampla cand nu citesti o invitatie pana la capat

 1. Ioana (Abe) Răspunde

  Si sa stii ca Olivian a trims un mail de reminder cu tot cu tematica :)

 2. Mihai Răspunde

  Ai dreptate, chiar vorbeam cu Olivian ca nu stiam unde sa pun prezentarea mea, la avansati sau incepatori.

  Dar, dincolo de denumire, intalnirile organizate de Olivian au trei tematici: SEO, PPC si Retele Sociale. Iar unele dintre editiile viitoare ( http://lumeaseoppc.ro/edi%C8%9Bii-viitoare/ ) chiar sunt pentru avansati – spre exemplu intalnirea despre Google Caffeine si pozitionarea in SERP. :)

 3. Olivian BREDA Răspunde

  Foarte util feed-back-ul tău, Chinezu. :)

  Mulţumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: