Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Astăzi doar atât…

22.01.2008

Se spune că în fiecare an care trece e mai uşor, că nu îi mai simţi atât de mult lipsa. Şi se mai spune că “aşa a fost să fie”, “asta-i viaţa” şi toate celelalte lucruri perfect adevărate dar, poate tocmai de aceea, atât de nesuferite. Unii, mai religioşi, zic “aşa a fost voia Domnului”. Alţii, pentru care religiozitatea e doar un altfel de a nu fi, spun doar “ce păcat, mă, ce păcat”. Cei mai mulţi nu spun nimic, însă. Ei doar plâng. Sunt cei mai enervanţi. Pentru că îţi aduc aminte, cu adevărat, că “aşa a fost să fie”, “asta-i viaţa”, “aşa a fost voia Domnului” şi că, evident, “ce păcat, mă, ce păcat”.

Astăzi se împlinesc 10 ani de când a murit mama. Astăzi doar atât…

0 comentarii la “Astăzi doar atât…

 1. kmi Reply

  da’ nu-i asa ca o simti langa tine? Taica-miu a murit acum 23 ani, bineinteles ca eram sufletul lui.

 2. teo.georgescu Reply

  Nu este mai usor cu fiecare an care trece, ci doar reusim noi sa ascundem, tot mai adanc, astfel de tristeti. Le tinem acolo, doar pentru noi…fara sa mai vada si altii. Asta e cea mai dureroasa tristete.

 3. Ioan Catalin Nechifor Reply

 4. roxana toma Reply

  te inteleg….stiu cum este. n-am vrut sa aflu niciodata…dar…. eu n-am decat o luna de cand o astept pe MAMA. Dumnezeu sa le odihneasca in liniste si pace!

 5. simona ionescu Reply

  Doamne, Cristi, ce pot rascoli cuvintele astea…

 6. Urmuz Reply

  Cristi, exista un adevar impotriva caruia nu putem face nimic: nasterea e primul pas catre moarte. Nu trecem in nefiinta, asa cum spun formulele poetice. Trecem in amintirea care doare, care sfasie… Nu fii trist… Ea nu este… Va vegheaza de acolo, de unde este… Si va iubeste chiar si mai mult…

 7. manole Reply

  anul asta, in aprilie, tata face 16 ani de cand nu mai e. nu e mai usor. deloc. privesc adeseori, cand trec pe la mama, pe geamul la care priveam cand il asteptam… si azi la fel il astept, ca si atunci si stiu ca nu mai vine… doar ca, din cand in cand – il simt linga mine. Dumnezeu sa-i odihneasca!

 8. Raluca Reply

  Imi pare foarte rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.