Astăzi doar atât…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

22.01.2008

Se spune că în fiecare an care trece e mai uşor, că nu îi mai simţi atât de mult lipsa. Şi se mai spune că “aşa a fost să fie”, “asta-i viaţa” şi toate celelalte lucruri perfect adevărate dar, poate tocmai de aceea, atât de nesuferite. Unii, mai religioşi, zic “aşa a fost voia Domnului”. Alţii, pentru care religiozitatea e doar un altfel de a nu fi, spun doar “ce păcat, mă, ce păcat”. Cei mai mulţi nu spun nimic, însă. Ei doar plâng. Sunt cei mai enervanţi. Pentru că îţi aduc aminte, cu adevărat, că “aşa a fost să fie”, “asta-i viaţa”, “aşa a fost voia Domnului” şi că, evident, “ce păcat, mă, ce păcat”.

Astăzi se împlinesc 10 ani de când a murit mama. Astăzi doar atât…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Astăzi doar atât…”

  1. Nu este mai usor cu fiecare an care trece, ci doar reusim noi sa ascundem, tot mai adanc, astfel de tristeti. Le tinem acolo, doar pentru noi…fara sa mai vada si altii. Asta e cea mai dureroasa tristete.

  2. Cristi, exista un adevar impotriva caruia nu putem face nimic: nasterea e primul pas catre moarte. Nu trecem in nefiinta, asa cum spun formulele poetice. Trecem in amintirea care doare, care sfasie… Nu fii trist… Ea nu este… Va vegheaza de acolo, de unde este… Si va iubeste chiar si mai mult…

  3. anul asta, in aprilie, tata face 16 ani de cand nu mai e. nu e mai usor. deloc. privesc adeseori, cand trec pe la mama, pe geamul la care priveam cand il asteptam… si azi la fel il astept, ca si atunci si stiu ca nu mai vine… doar ca, din cand in cand – il simt linga mine. Dumnezeu sa-i odihneasca!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)