Să vă fie clar: Top Gear nu este o emisiune despre mașini!

Cei care mă știți, știți deja că sunt fan înrăit de Top Gear, pe care o consider The Emisiunea TV :D Mi se mai întâmplă să aduc uneori vorba de emisiunea asta, la care multă lume reacționează de genul ”o fi, dar eu nu mă uit la emisiuni cu mașini”. Ei bine, aici e greșeala fundamentală…

Pentru că, la cât mă duce pe mine capul, Top Gear nu este o emisiune despre mașini. Ci o emisiune care ia ca pretext mașinile pentru a face o producție TV de calitate. Top Gear înseamnă pentru mine profesionalism TV în gândirea, execuția, prezentarea unei emisiuni, înseamnă umor britanic de tip… britanic :)), înseamnă filmări excepționale, înseamnă multe, multe altele și, între ele, și mașini :)

Ca exemplu vă dau cele două filme de mai jos. Primul cu un interviu cu fenomenalul Michael Gambon și cel de-al doilea cu un meci de fotbal între… mașini, normal :)) Enjoy!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Să vă fie clar: Top Gear nu este o emisiune despre mașini!”

  1. Top Gear este exemplul despre cum se face televiziunea adevarata, asa cum nu se va face NICIODATA intr-o tara de manelisti, ca Romania. Ma gandeam acum cateva zile ca, daca „trustul” Discovery ar fi inceput in Romania, erau demult falimentari. Atat timp cat lumea mesteca doar OTV-uri, cam greu sa faci televiziune. Si, pana la urma, daca prostimea accepta emisiuni de 2 bani, nu vor fi nici televiziunile idioate sa investeasca timp, efort si bani in altceva, daca se fac „succesuri” si dintr-un apartament imputit cu transmisiuni prelungite de la inmormantari.

  2. @Doru
    da, a mai fost un duel dar doar intre Aygo :) dar asta dintre Aygo si Fox a fost mai misto parca :D

    @TheMajestiCreature
    daaaaaaa, ala cu rulota a fost de nu se poate :))
    cum au dat ei foc la camping si au facut cozile alea imense pe sosele :))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)