Sondaj: cat timp ati petrecut la vot?

Mizere momente am trait ieri… Adica sa credem ca traim intr-o republica unde democratia este precum aerul ce il respiram si sa vedem cum propria ta tara iti refuza dreptul de a vota pentru ca nu este in stare de mai mult. M-a durut sufletul cand am vazut oamenii aceia cum stateau la cozi imense sa voteze. Dar m-am simtit si mandru. Pentru ca in ciuda imbecilitatii organizatorice a statului nostru, romanii nu au vrut sa se dea invinsi. RESPECT!

Eu am votat la sectia speciala de la Maternitatea Giulesti. Am stat cam 20 de minute la coada. Deci am scapat ieftin… Va intreb pe voi, asa ca sa ne facem o idee, cam cat ati stat fiecare dintre voi la coada. Merci de raspunsuri.

[polldaddy poll=2291685]

27 comentarii la “Sondaj: cat timp ati petrecut la vot?

 1. Sabina Cornovac Reply

  Am buletin de Bucuresti, la Drept era gol asa ca mi-a luat 2-3 minute :)

 2. Alin Reply

  Am stat mult. Prea mult pentru 3 stampile. Da’ ma simt bine ca le-am pus … acolo :-) 3 ore, la sectia speciala de la Autogara Filaret.

 3. Catalina Reply

  Am petrecut mai putin de 5 min doar pt ca, neavand domiciliul in Bucuresti, ar fi trebuit sa stau la cozi fantastice la sectiile speciale si, dupa mai multe incercari nereusite, am preferat sa fac o plimbare pana la Ploiesti, sa votez la sectia pe listele careia figuram.

 4. Dr.A Reply

  deci 4 ore pe ceas. la Paris. Nevasta-mea, japoneza, a concluzionat: it’s romanian.

 5. uberVU - social comments
 6. andrei Reply

  Eu am votat ieri la Cluj intr-un campus universitar fiind student ce nu are domiciliul in Cluj. Am stat 30 de minute la coada.

 7. sorin Reply

  cam 10 minute.

 8. Cosmin Reply

  5 minute. maxim. in berceni.

 9. Rita Reply

  3 ore si jumatate, pe ceas, in Bucuresti, la Gara Obor. Fara buletin de Bucuresti si pentru ca drumul pana la Galati ar fi fost cam lung.

 10. Marius Reply

  in Fagaras, mai putin de 5 minute. si era plina sectia de votare la ora 11, dar persoane linistite si care-si vedeau de treaba.

 11. Vasi Reply

  Am stat aproape o ora, dar doar pentru ca nu am buletin de Baia Mare si am votat in sectie speciala. Sotia are si a stat cam 5 minute la sectia unde era arondata. Nu mi s-a parut asa mare fiasco. Probabil erau necesare mai multe sectii de votare speciale, dar majoritatea dintre acestea erau aglomerate de turistii electorali. Sunt celebre raspunsurile date de unii dintre ei ieri reporterilor TV: “ne-a trimis sefu’ “, “am venit sa-l votam pe domn primar” sau ” ca asa am avut chef”.
  Din pacate nu se vrea de catre nici un partid eradicarea turismului electoral. Ar fi extrem de simplu un sistem centralizat electronic, bazat pe CNP-uri pentru identificarea alegatorilor: “Ia sa vedem, ai mai votat… Nu, poftim buletinul de vot si stampila; Da, nenea politistul ia verifica te rog de ce nenea mai vrea sa stampileze” Simplu, daca s-ar vrea.

 12. Irina Reply

  nu am buletin de bucuresti.

  dupa ce am trecut pe la gara de nord si pe la drept, am ajuns la o coada ok la fac de sport unde am asteptat o ora iar cand mai aveam 30 de oameni inaintea mea, la 20 30, comisia a anuntat ca la nu sunt prelungiri si ca mai intra maxim 10 oameni.

  deci nu am votat.

 13. allia Reply

  intre 4 si 5 ore. la sectia de la facultatea de drept. si da, democratia la noi e ca aerul: stii ca e acolo dar nu o vezi :)

 14. ionileea Reply

  sunt din buc…am fost la scoala…am fost la strada mea…liber…iam dat buletinu…am luat stampila si foile…am intrat…am citit ce scria pe foi…mam gandit:)…si am pus stampila pe foi…am iesit…am introdus foile…si am plecat…cred ca mai putin de 5 minute…
  concluzie…nu esti din orasul respectiv…trezeste-te la 08.00, sa stai la coada din timp…ca sa mai apuci sa votezi pana la 21.00…sau dute acasa…
  la turu 2 nu o sa mai fie probleme…ca nu o sa mai mearga lumea…

 15. Uana Reply

  Cam 3 ore jumatate la sectiile speciale si nici NU am votat :)

 16. mcgogoo Reply

  am stat aproape 1 ora. pentru ca m-am dus pe la 5 seara sa votez. cei care u intrat pe la 6 cred ca au stat peste 2 ore…
  am votat intr-un camin de la Spirul Haret. era o camera studenteasca. cu 4 cabine de vot…
  jenant

 17. Chocollat Reply

  Am stat cam 2-3 minute (maximum 5), pentru ca m-am dus, strategic, la ora 19, cand sectia era aproape goala ;))

 18. Morella Reply

  Am stat 1h si 30 min la sectia de votare de la Spitalul Coltea! Peripetiile din carantina electorala le gasiti aici: http://morellam.wordpress.com/2009/11/22/carantina-electorala-coltea/

 19. rAuLiTo Reply

  Am fost primul votant, din secţia la care eram arondat. O spus doamnele de acolo ca trebuie sa merg cu o cafea =))

 20. laura Reply

  45 de minute, la aeroport, de la 8:45 la 9:30. O coada foarte civilizata :)

 21. Mircea Gherghina Reply

  am fost intr-o comisie electorala, deci am petrecut 18 ore la vot.

 22. TwittLink - Your headlines on Twitter
 23. george stancu Reply

  Domnule Mircea Badea,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

 24. Daniela Reply

  Chinezule, am impresia ca mai nou te cheama si Mircea Badea :)
  Antevorbitorul meu cred ca a incurcat blogurile :)

  Ontopic, cu buletin de Bucuresti, am stat mai putin de 5 minute. Mai mult a durat drumul pana la sectie si inapoi, pentru ca m-am mutat intre timp in celalalt capat al orasului. Dar m-am simtit obligata pentru prima oara sa votez.

 25. chinezu Reply

  multumesc tuturor celor care au votat la sondaj si care v-ati spus pataniile
  sunteti niste minunati! :)

 26. camil Reply

  3 ore, la sectia speciala de la victor babes. orice comentariu e de prisos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.