24.04.2017

Da' chiar nu mai avem nici un motiv de optimism?

Nu ştiu cum dracu, dar mai nou cam toată lumea în jurul meu e pălită de o mega-depresie generalizată. Şi totul parcă se reduce la texte gen ţară de căcat, criză de rahat, vreau să emigrez şi alte de astea.

Încep să cred că am io o problemă. Pentru că mă încăpăţânez să cred că încă se mai poate face ceva, că încă mai putem mişca lucrurile înspre ce vrem. Ştiu că sunteţi şi alţii care gândiţi ca mine. Dar, nu ştiu cum dracu, nu prea vă văd mişcând în ultima vreme.

Aşa că, haideţi băăăăăăăăi, aruncaţi şi voi cu nişte motive de optimism înspre mine, nu mă lăsaţi singur în calea vicisitudinilor vieţii!

PS. Enervat de atâta negativism ce mă înconjoară, aproape că uitasem de minunata întâmplare numită Soup Night.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Sunteţi pregătiţi pentru UEFA Champions League în România?

Deci asta e un test de pe IPhone

Niciun comentariu încă

 1. marți, 8 septembrie 2009, 11:46

  nu știu alții…da’ io și dacă nu-s optimist din ăla de visează cai verzi pe pereți, barem am motive de mulțam, respectiv am două mâini, două copite corespunzătoare gabaritului și cred că am atitudinea potrivită față de viață. adică muncesc, mă zbat, mă agit da’ din timp în timp mă opresc, iao o gură de aer și mă minunez de câte lucruri faina o lăsat dumnezo în jur. treburile astea mă feresc de depresie, cu mult succes.

  Răspunde
 2. marți, 8 septembrie 2009, 11:55

  Optimis? Stiu o mie de motive.

  Desi iarna ne prinde nepregatiti si vara, uneori, apa ne intra in case, totusi o putem bea, ca e dulce.

  Desi avem cele mai mici salarii din Europa aproape cele mai mici salarii din Europa, clima temperat-continentala din tara noastra permite cresterea in bune conditii a soiurilor de vita de vie, corcodusa si prun, ale caror productii de fructe pot fi prelucrate in gospodarii prin mijloace empirice.

  Desi defrisarile necontrolate au condus la alunecari de teren si viituri, pamantul luat de ape ajunge, prin reteaua hidrografica, in marile rauri si de acolo in Delta Dunarii, sub forma de aluviuni, deci nimic nu se pierde. Tara pierde in inaltime dar castiga in latime.

  Mai vreti? :D

  Răspunde
 3. Adrian SM
  marți, 8 septembrie 2009, 12:19

  Da bre.La Satu Mare cica in octombrie se reiau lucrarile la Carrefourul local.Asta e un motiv de optimism pentru bietii lucratori comerciali de la real hypermarket s.r.l. : motive de emigrare in masa acolo sau sperante de reducere a concentratiei de sefi tampiti.. :)

  Răspunde
 4. vasilica
  marți, 8 septembrie 2009, 12:41

  Tara de cacat, vreau sa emigrez, astea-s motive rostite de zeci de ani. S-o intamplat sa vie criza de rahat.
  Da nu disperati, in cativa ani trece.
  Si ne intoarcem la tara de cacat, vreau sa emigrez.

  Răspunde
 5. matilda
  marți, 8 septembrie 2009, 13:33

  Orice rău nu poate dura o veşnicie. Dacă ne tot lamentăm ca babele că ne dor toate cele, nu vom fi niciodată mulţumiţi. Tot ce s-a scris mai sus e adevărat, pe lîngă încă alte cîteva sute de motive. Cred că depinde şi de noi să schimbăm mersul lucrurilor în ţara noastră. Iar noiembrie este aproape…

  Răspunde
 6. marți, 8 septembrie 2009, 13:57

  Uite un motiv sa fi optimist:
  -Dupa alegerile din toamna se duce Romania cu totul la dracu ´.Deci acum si numai acum ai motiv sa fi optimist !=))Bafta….la toamna….sau la anul.

  Răspunde
 7. marți, 8 septembrie 2009, 14:46

  Hai, nu candidezi la presedintie? In 2008, in Spania, Jose Luis Rodriguez Zapatero a participat in alegeri cu sloganul „Defender la alegria” (Sa aparam veselia), impotriva partidului Popular care era vorbea numai de catastrofisme.
  Niste cantareti pro-socialisti i-au facut si un cantecel: http://www.youtube.com/watch?v=qyR4w9RPKd8

  Răspunde
 8. Adrian SM
  marți, 8 septembrie 2009, 15:24

  Chinezimea Sa presedinte??? E o idee de studiat…:) Mai cu drag l-as vota pe el decat catastrofele care vor sa catindeze la prezidentiale…. :)

  Răspunde
 9. haisamergem
  marți, 8 septembrie 2009, 15:59

  Pe mine, singuru’ lucru care ma mai binedispune e ca Elenush B. si-a tras „iubit cu nume de flagel” – cum bine observa un coleg de serviciu. In rest, de ce sa emigrez acu’? Lasa…poate dupa alegeri.

  Răspunde
 10. marți, 8 septembrie 2009, 17:09

  Fotbal: Romania – Austria
  de ex.

  …insa pierdem.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *