Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Peste 400.000 de şoferi români amendaţi din cauza radarelor de pe DN1!!!

02.11.2007

Asta da eficienţă la Poliţia Română. Ar trebui să înfiinţeze o firmă de genul IGP SRL, Poliţistul SA, Miliţianul PFA la cum ştiu să facă bani…

Peste 400 de mii de şoferi au fost amendaţi în ultimul an după ce au fost prinşi că au depăşit viteza legală cu ajutorul unor radare amplasate în asfalt pe DN1. În timp ce tot omul se aşteaptă să fie prins de camerele de luat vederi amplasate pe stâlpi, duşmanul pândea de fapt de la sol.

Aceste linii îngroşate din asfalt ascund aşa-zisele bobine inductive. Sunt practic nişte senzori electrici care înregistrează fiecare maşină care traversează prin zonă şi ajută la calcularea vitezei. În cazul în care senzorii stabilesc că s-a depăşit viteza legală se transmite un impuls către camera de luat vederi a poliţiei rutiere, iar maşina vinovată este fotografiată.

Sistemul radarelor amplasate în asfalt a fost importat din Olanda şi se dovedeşte extrem de eficient. Până acum 400 de mii de români au căzut în capcană. Toţi au călcat pedala de acceleraţie în speranţa că nu-i prinde nimeni.

Marian Zane: Nu poate fi păcălit, decât dacă s-ar ocoli cele două benzi monitorizate, deci fie să se meargă pe contrasens, dar ar fi cea mai mare greşeală, fie să se meargă în dreapta în afara carosabilului.

Pe DN1, între Bucureşti şi Sinaia sunt aproape 60 de asemenea camere cu ajutorul cărora poliţia se laudă că a redus numărul accidentelor rutiere la jumătate.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.