Astăzi vă recomand 2 siteuri minunate

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Agenţia de împlinit dorinţe mi se pare un proiect excepţional. Spre ruşinea mea (şi o zic cu toată ruşinea pe care o am în dotare) abia zilele trecute am auzit despre el, la Connect FB, în timpului unei minunate prezentări a Alinei Zara. Dar din acel moment am ştiut că am devenit brusc şi iremediabil fan al proiectului. Şi de aceea de azi înainte pe chinezu.eu găsiţi un banner cu „Suveica…” o iniţiativă a sus numitei agenţii, pe care vă invit să o descoperiţi singuri căci e prea frumoasă ca să vă explic eu ce şi cum e cu ea :)

Dependent de fotografie este un proiect recent lansat de Alex Mazilu şi căruia îi doresc luuuungă şi frumoaaaaasă viaţă :) Pe Alex îl cam ştiţi deja, cu tot cu pozele lui minunate. Ce face el cu acest nou site este să popularizeze fotografiile cât mai multor „pozari”, profesionişti sau amatori. Eu trag nădejde că va ieşi ceva foarte mişto din asta :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Astăzi vă recomand 2 siteuri minunate”

  1. Pingback: Obsesii foto : Alex Mazilu – Daily Photo Blog

  2. Pingback: Fotografie si blogosfera | Dependent de Fotografie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)