Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ţigan burtos. BMW second hand cu numere de Germania

Teoretic, combinaţia din titlu e una explozivă. Şi totuşi…

Ieri după masă am fost la un spital să luăm o prietenă de a soţiei, săraca fată fiind operată. Aşteptam io în maşină în faţa intrării spitalului cu pricina şi apare un BMW second hand, cu numere de Germania, din care se dă jos un ţigan de ăla adevărat, cu burtă şi lanţ gros şi toate alea. Cum spaţiul pe acolo era foarte restrâns, minoritaru parcheză la câţiva centimetri de curul maşinii mele.

Deodată apare o salvare cu ceva urgenţă. Cum, după cum spuneam, era strâmt spaţiu de manevră pe acolo, salvarea mare cum e ea, nu prea avea loc să intre. Io, evident, ca să îi fac loc, dau maşina în spate, ştiind că o să îi ating bara lu’ BMW.

Trece salvarea, timp în care ţiganu în speţă vine înspre maşină. Anticipând o scenă memorabilă, cobor geamul. El se uită la bara maşinii lui, se uită la mine, se strâmbă şi, dând din mână a lehamite, mă loveşte: “dă-o dracului de maşină, că e numai tablă…”. Zic: “frate, eşti de-al meu, că şi io tot aşa consider”.

Ne dăm mâna pe stilul ăla şmecheresc, gen skanderberg şi ne vedem fiecare de treaba lui…

4 comentarii la “Ţigan burtos. BMW second hand cu numere de Germania

 1. rhorvath Reply

  MANEAUA A CUCERIT ROMANIA
  ( ZIUA ALEGERILOR )
  COMUNISMUL A INSEMNAT DISTRUGEREA MORALA SI FIZICA A CLASEI DE MIJLOC.( VALORILE JOS. PLEAVA SUS.) REVOLUTIA A DESAVARSIT ACEASTA ACTIUNE. SECURITATEA, LUMEA INTERLOPA,SI CLANURILA TIGANESTI, AU PRELUAT ROMANIA. TRIUNGHIUL (VADIM,BASESCU,GIGI) REPREZINTA MAHALAUA ,ADICA SCURSURA TARII. ACEASTA CLASA POLITICA A LUMPENILOR TREBUE ARUNCATA NU LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI, CI DIRECT, LA LADA DE GUNOI. IMAGINEA TARII ESTE SUB PAMANT, LUMEA NE ARATE CU DEGETUL. A INCEPUT SA MIROSE URAT. CONCLUZIE. ADUCETI INAPOI MULT HULITUL REGIM AL BURGHEZO-MOSIERESC. SUB REGIMUL “DOMNILOR” VA FI MAI BINE.
  Robert Horvath New York 30 Noiembrie
  P.S Doamne fereste sa credeti ca voi vota pentru Geoana.

 2. www.khris.ro Reply

  ai riscat mult… in mod normal la 10 minute dupa ce i-ai lovit masina, te-ai fi pomenit cu 10 ti..rromi care ti s-ar fi urcat in cap :-)

 3. cosminoc Reply

  Sigur tat-su a fost ROMAN! In ziua de azi, asa cum muzica nu mai e muzica, e manea si omu’ nu mai e om… e animal, nici tiganu’ nu mai ii tigan! ;)

 4. www.vector-eps.com Reply

  Ha, ai avut sange rece sa faci permutari de gen. Ai avut noroc probabil de un minoritar mai occidentalizat, ca daca era mioritic, probabil ca aveai geamurile sparte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.