Vine o vreme în viaţa omului când trebe să îşi ia un smart phone…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am încercat să amân cât am putut momentul. Dar vremurile sunt de aşa natură, cum ar veni, încât nu mai pot fenta nicicum. Şi trebe să îmi iau un smartphone.

Asta vine la pachet, precum TVA-ul sau impozitul forfetar, cu o mini-dilemă: de care? Să fie trendyul IPhone? Să fie N97? Să fie clasicul şi deloc expiratul BlackBerry? Să fie ăla, să fie ălalalt?

Ehe, cum a trecut vremea când Romtelecomul cu fixul său clasic ne scutea de astfel de încrâncenări neuronale…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Vine o vreme în viaţa omului când trebe să îşi ia un smart phone…”

  1. lol, intru si io sa comentez si ma vaz scris p’aici:)
    vroiam sa spun doar ca de la inceputu lu august am dat comanda de aifon 3gs la oringi si, desi fac reclama pe sait si prin magazine, nici pana acuma nu mi-a venit.
    cu alte cuvinte imi bag picioru in oringiu romanesc.

  2. vai, dar expert este maria sa Darius „The pesedist” Filip. el stie ca aifonu este… cum dracu i-a zis ma ca nu-mi mai aduc aminte?… in fine, o fitza :)
    a, da, si hasteceu lui rulz, evident :))

  3. Deci domnu TreX tot Vodafone e mai tare sa inteleg? Ba, da chiar asa,de la inceputu lu august nu au avut vreme sa-l trimita?? Si pa jos de venea curieru tot ajungea mai repede…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)