Când nu ai ce scrie pe blog, scrie despre bere

… i-am spus unuia dintre tinerii prezenți la seminarul despre safer internet unde am speakuit și eu, după cum puteți măcar de politețe să vedeți în postul anterior :D Bun, idiot lucru să spui așa ceva unuia sub 18 ani, dar prefer să fiu realist, cu riscurile incluse, decât să fiu un adevărat mironosiț, care bagă capul în nisip și crede că nisipul e întregul lui univers.

Așa că, fiind de o consecvență teribilă cu ce zic în titlul și cum mă pregătesc să plec din Bran spre București și nu cred că o să mai apuc să scriu ceva azi pe blog, bag faza cu berea și vă întreb cât de serios pot în aceste momente:

Berea e mai gustoasă direct din sticlă sau e mai bună din halbă?

:D

18 comentarii la “Când nu ai ce scrie pe blog, scrie despre bere

 1. Valy Răspunde

  Depinde de locul si ocazia unde o consumi :).

  De exemplu am fost la mare si am consumat doua tipuri de bere: Tuborg la halba si Beck’s la doza. Cand eram pe plaja bagam Beck’s la doza ca am gasit intr-un loc unde era cea mai rece de pe plaja si Beck’s e berea mea preferata :D.

  Pe faleza aveam o terasa unde bagam tuborg la halba.

  Deci depinde de ocazia, de loc, de situatiune ca sa zic asa :). Bere e buna oricum…rece sa fie :))

 2. SaltwaterC Răspunde

  Având în vedere faptul că de fiecare dată pe când beau din halbă, datorită unui nărav prost al neamului românesc, exclam fără urmă de stupoare „în viata mea n-am mai băut atâta apă cu bere”, concluzia este relativ simplă: sticlă. Bonus: berea la conservă o tolerez doar dacă o „deversez” în prealabil într-un alt recipient, preferabil de proveniență nisipoasă sau argiloasă.

 3. Statusuri Pe Mess Răspunde

  bere sau suc la tec !

 4. Mihai Pintilie Răspunde

  Berea-i buna cand e rece. Imagineaza-ti gustul unei beri incalzite de soare..

 5. Tudor Răspunde

  Berea cea mai gustoasa e la halba rece – dar e greu sa gasesti bere buna la halba in Romania

 6. razvanserbu Răspunde

  Iei halba, o speli bine, pui putina apa in ea 2-3 mm pe fund, o pui in congelator. Cand a inghetat bocna, o scoti si pui bere in ea. Vezi ca am o poza cu berea servita asa la mine pe blog.
  Garantat e cea mai buna.

 7. GBogdan Răspunde

  daca iti place berea. berea e buna oricum/ oriunde/ si aproape oricand

 8. Andrei_MGS Răspunde

  Berea naste pasiuni ! Ai facut bine ca i-ai spus tanarului adevarul – nu putem sta in calea fericirii tinerilor bloggeri. Berea aduce trafic pe blog, comentarii, prieteni, iti poate aduce o sotie peste noapte, poate face lumea mai frumoasa. Este buna oricum, cantitatea conteaza ! Totul incepe cu o bere…

 9. Florin Răspunde

  Din obsevatiile mele, berea cea mai buna e din pet, eventual bauta pe tren. Daca schimbam exponatul, si anume luam in considerare subsemnatul, berea e buna cea mai buna e din sticla – iar bere la halba… decat nefiltrata.

 10. Shmen Răspunde

  Oriunde, oricum berea e gustoasa !!!

 11. Cata Răspunde

  din halba (pentru asta si exista un recipient special pentru bere = halba :D ). direct din sticla o bei doar in conditii vitrege (n-ai masa, n-ai halba, trebuie sa o palmezi etc.)

 12. Dan Ciulea Răspunde

  extrem de important e cu cine o bei si in ce conditii … nu atat dac e in sticla sau halba (da, asa intre noi fie vorba eu prefer o nefiltrata la halba … ;-) )

 13. silvertuxx Răspunde

  Berea cea mai buna e aia la halba inghetata sau cum a zis si @razvanserbu mai sus preparata. In niciun caz nu e buna sorbita in fuga in pauzele meciului. :P

 14. Reclame Tv Răspunde

  Cum spunea si @Valy, depinde de locul si ocazia unde o consumi. Acum ca e vara si toata lumea e atrasa de terase, merge berea la halba. Daca iesi seara intr-un club select, nu prea da bine halba…

 15. Vasile Manu Răspunde

  La halba forever… nimic nu se compara cu savoarea berii la halba.

 16. Tandrei Răspunde

  =)) Cum e mai buna, uda sau inghetata?

 17. chinezu Răspunde

  bravos, bre, bine ca stiu ca, daca e sa fie, am cu cine rade niste metri buni de bere :)))))))))))))
  ca vad ca le cam aveti cu sportul asta national, numit halbere :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: