24.04.2017

Un concurs în care sunt cu ochiul pe voi…

Chiar îmi place concursul ăsta. Din fix două motive: pentru că unul dintre voi poate câștiga un televizor cu plasmă Panasonic Viera NeoPDP 3D 50VT20 în valoare de 9999 lei (ioi, ce denumire tehnică are :D) și pentru că trebuie să scrieți pentru a intra în posesia premiului. Iar eu, ca principiu, susțin orice concurs care vă îndeamnă să scrieți măcar puțintel :)

Ideea concursului este foarte simplă: faci un review al televizorului pe care l-am testat și eu, te ocupi să îți promovezi reviweul și intri în competiție. Pe lângă mega-televizorul despre care vorbeam, mai poți câștiga și 150 de invitații la film. Dar eu zic ca cel mai bine e să intri pe viera.ro ca acolo ai toate detaliile.

ATENȚIE! Voi urmări foarte atent reviewurile voastre de pe viera.ro. Și de fiecare dată când o să îmi placă ceva ce văd acolo o să scriu și aici pe chinezu.eu despre ce ați isprăvit acolo :D Hai succes!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Astăzi cineva câștigă Golful VI de la Grandi.ro. Te bagi?

Cum vi se pare ca sună ”Head and Heart Hunting”?

12 comentarii

 1. joi, 1 iulie 2010, 11:21

  Din regulament se înţelege că acest concurs se adresează persoanelor din Bucureşti şi Oradea. Ar trebui reformulat punctul 3 de la înscriere. Şi mai e un amănunt deranjant chiar dacă probabil e legal, faptul că mi se cer prea multe date din buletin. Serie, număr… Codul pin de la card nu-l vor? :)

  Răspunde
 2. Mircea Teslovan
  joi, 1 iulie 2010, 12:01

  Unde este preşedintele-jucător?, pe
  http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com

  Răspunde
 3. joi, 1 iulie 2010, 12:14

  ce tentant suna … da’ cum pot sa fac un review daca nu vad TV-ul? ,,, imi da pe perioada campionatului TV-ul :D … ?

  Răspunde
 4. joi, 1 iulie 2010, 13:30

  Merita incercat asa un blind review, sa ne puna mintea la contributie.

  Răspunde
 5. joi, 1 iulie 2010, 15:22

  Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

  Răspunde
 6. joi, 1 iulie 2010, 16:32

  Buna @Meneopol, numele meu este Bianca si fac parte din echipa Metromind. In Oradea si in Bucuresti poti interactiona cu televizorul, dar participarea la concurs nu este limitata de zona geografica in care te regasesti. In ceea ce priveste datele de identificare, acestea sunt solicitate, deoarece ne dorim sa avem un concurs corect. Pentru noi este foarte important ca fiecare participant sa beneficieze de sanse egale in concurs. Mult succes in competitie!

  Răspunde
 7. Cristian
  joi, 1 iulie 2010, 17:22

  Suntem grupul profesorilor liberali afiliati la Organizatia Cadrelor Didactice PNL4.Adresa noastra de blog este http://ocd-pnl4.blogspot.com
  Va rugam sa ne adaugati in lista Dvs de bloguri si, daca sunteti de acord, sa ne comunicati pentru a va adauga si noi in lista noastra.

  Cu multumiri,
  OCD-PNL4

  Răspunde
 8. vineri, 2 iulie 2010, 00:54

  Si cu celalalt ochi:D?

  Răspunde
 9. vineri, 2 iulie 2010, 02:50

  I did not trust me and proves me concursuri.ce certainly gives me the same asses that do not zoso,?

  Răspunde
 10. vineri, 2 iulie 2010, 12:02

  […] Cristian, Adi, Offshore, Teo, Mihai, Vorbim romaneste, Dono, Simona, Jurnal Roz, Dispecer, FYT si cel mai activ […]

  Răspunde
 11. sâmbătă, 3 iulie 2010, 21:02

  Laser frate! Mă bag! :D

  Răspunde
 12. aurel
  vineri, 3 septembrie 2010, 11:06

  Cand se anunta castigatorii?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *