Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Un concurs în care sunt cu ochiul pe voi…

Chiar îmi place concursul ăsta. Din fix două motive: pentru că unul dintre voi poate câștiga un televizor cu plasmă Panasonic Viera NeoPDP 3D 50VT20 în valoare de 9999 lei (ioi, ce denumire tehnică are :D) și pentru că trebuie să scrieți pentru a intra în posesia premiului. Iar eu, ca principiu, susțin orice concurs care vă îndeamnă să scrieți măcar puțintel :)

Ideea concursului este foarte simplă: faci un review al televizorului pe care l-am testat și eu, te ocupi să îți promovezi reviweul și intri în competiție. Pe lângă mega-televizorul despre care vorbeam, mai poți câștiga și 150 de invitații la film. Dar eu zic ca cel mai bine e să intri pe viera.ro ca acolo ai toate detaliile.

ATENȚIE! Voi urmări foarte atent reviewurile voastre de pe viera.ro. Și de fiecare dată când o să îmi placă ceva ce văd acolo o să scriu și aici pe chinezu.eu despre ce ați isprăvit acolo :D Hai succes!

12 comentarii la “Un concurs în care sunt cu ochiul pe voi…

 1. Meneopol Reply

  Din regulament se înţelege că acest concurs se adresează persoanelor din Bucureşti şi Oradea. Ar trebui reformulat punctul 3 de la înscriere. Şi mai e un amănunt deranjant chiar dacă probabil e legal, faptul că mi se cer prea multe date din buletin. Serie, număr… Codul pin de la card nu-l vor? :)

 2. Mircea Teslovan Reply

  Unde este preşedintele-jucător?, pe
  http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com

 3. Dan Ciulea Reply

  ce tentant suna … da’ cum pot sa fac un review daca nu vad TV-ul? ,,, imi da pe perioada campionatului TV-ul :D … ?

 4. BigBen Reply

  Merita incercat asa un blind review, sa ne puna mintea la contributie.

 5. cristina turcescu Reply

  Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

 6. Bianca Manescu Reply

  Buna @Meneopol, numele meu este Bianca si fac parte din echipa Metromind. In Oradea si in Bucuresti poti interactiona cu televizorul, dar participarea la concurs nu este limitata de zona geografica in care te regasesti. In ceea ce priveste datele de identificare, acestea sunt solicitate, deoarece ne dorim sa avem un concurs corect. Pentru noi este foarte important ca fiecare participant sa beneficieze de sanse egale in concurs. Mult succes in competitie!

 7. Cristian Reply

  Suntem grupul profesorilor liberali afiliati la Organizatia Cadrelor Didactice PNL4.Adresa noastra de blog este http://ocd-pnl4.blogspot.com
  Va rugam sa ne adaugati in lista Dvs de bloguri si, daca sunteti de acord, sa ne comunicati pentru a va adauga si noi in lista noastra.

  Cu multumiri,
  OCD-PNL4

 8. Tandrei Reply

  Si cu celalalt ochi:D?

 9. DANIELA Reply

  I did not trust me and proves me concursuri.ce certainly gives me the same asses that do not zoso,?

 10. Mariciu' Reply

  Laser frate! Mă bag! :D

 11. aurel Reply

  Cand se anunta castigatorii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.