Un concurs în care sunt cu ochiul pe voi…

Chiar îmi place concursul ăsta. Din fix două motive: pentru că unul dintre voi poate câștiga un televizor cu plasmă Panasonic Viera NeoPDP 3D 50VT20 în valoare de 9999 lei (ioi, ce denumire tehnică are :D) și pentru că trebuie să scrieți pentru a intra în posesia premiului. Iar eu, ca principiu, susțin orice concurs care vă îndeamnă să scrieți măcar puțintel :)

Ideea concursului este foarte simplă: faci un review al televizorului pe care l-am testat și eu, te ocupi să îți promovezi reviweul și intri în competiție. Pe lângă mega-televizorul despre care vorbeam, mai poți câștiga și 150 de invitații la film. Dar eu zic ca cel mai bine e să intri pe viera.ro ca acolo ai toate detaliile.

ATENȚIE! Voi urmări foarte atent reviewurile voastre de pe viera.ro. Și de fiecare dată când o să îmi placă ceva ce văd acolo o să scriu și aici pe chinezu.eu despre ce ați isprăvit acolo :D Hai succes!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Un concurs în care sunt cu ochiul pe voi…”

 1. Din regulament se înţelege că acest concurs se adresează persoanelor din Bucureşti şi Oradea. Ar trebui reformulat punctul 3 de la înscriere. Şi mai e un amănunt deranjant chiar dacă probabil e legal, faptul că mi se cer prea multe date din buletin. Serie, număr… Codul pin de la card nu-l vor? :)

 2. Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

 3. Buna @Meneopol, numele meu este Bianca si fac parte din echipa Metromind. In Oradea si in Bucuresti poti interactiona cu televizorul, dar participarea la concurs nu este limitata de zona geografica in care te regasesti. In ceea ce priveste datele de identificare, acestea sunt solicitate, deoarece ne dorim sa avem un concurs corect. Pentru noi este foarte important ca fiecare participant sa beneficieze de sanse egale in concurs. Mult succes in competitie!

 4. Suntem grupul profesorilor liberali afiliati la Organizatia Cadrelor Didactice PNL4.Adresa noastra de blog este http://ocd-pnl4.blogspot.com
  Va rugam sa ne adaugati in lista Dvs de bloguri si, daca sunteti de acord, sa ne comunicati pentru a va adauga si noi in lista noastra.

  Cu multumiri,
  OCD-PNL4

 5. Pingback: Re: my dear friends (9) : Alex Mazilu – Daily Photo Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.