Ne-am dat dracu', anafura mamii ei de ştiinţă dărâmătoare de mituri…

Isus Hristos s-a nascut in luna iunie, si nu in decembrie, cum cred milioane de crestini din lumea intreaga. Cel putin asa sustin mai multi astronomi din Australia, dupa ce au analizat textele biblice si au transpus miscarea astrelor pe computer. Potrivit simularii virtuale, „Steaua de Craciun”, care i-a calauzit pe cei trei magi la ieslea din Bethleem in care se afla Isus, ar fi fost de fapt o aliniere spectaculoasa a planetelor Venus si Jupiter. Astronomii australieni sustin ca fenomenul se putea petrece doar in luna iunie. Astrele ceresti s-ar fi apropiat atat de mult, incat pamantenii de acum 2.000 de ani, le-au perceput „ca un singur far luminos”, deasupra Tarii Sfinte.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

0 comentarii la “Ne-am dat dracu', anafura mamii ei de ştiinţă dărâmătoare de mituri…

 1. Adrian Răspunde

  futui, eu care credeam ca-i scorpion si eu sunt urmasul lui basescu. double fuck!

 2. Darius cel Tulbure Răspunde

  Faptul că cercetătorii erau australieni este un amănunt important. E posibil ca ei să fie frustraţi că ţin Crăciunul vara şi acuma vor să ne spună că de fapt ar trebui ţinut iarna. Iarna lor, of course, dar ştiaţi asta deja.

 3. Daniel Răspunde

  Nu vad ce relevanta ar avea data la care s-a nascut Iisus. Din cate vad Craciunul oricum si-a pierdut mult din ceea ce ar trebui sa fie si a devenit doar o sarbatoare de consum.

 4. cosminoc Răspunde

  La cate falsuri si minciuni a scos BISERICA (nu ma refer la vreo religie, confesiune, ati inteles, sper) nu m-ar mai mira nimic….

 5. Andrei Monciu Răspunde

  Subscriu la ce spune Daniel, craciunul nu mai are nici o legatura cu nasterea lui Isus. E doar despre brad, cadouri si Mos Craciun, asa cum Pastele e despre Iepurasul de Paste

 6. McGogoo Răspunde

  pe ce continent e valabila treaba?
  nu ca m-ar interesa prea mult chesti asta …

 7. armamortală Răspunde

  Aha, şi eu care văzusem Zeitgeist…

 8. Parlamentolitic Răspunde

  Pe 25 decembrie „paganii” sarbatoreau Saturnaliile, asa ca in anul 375, pentru a-i atrage (converti), biserica a anuntat ca a fost descoperita data nasterii lui Isus, anume 25 dec. La fel, lumanarile si statuetele in biserici sunt tot elemente ale religiilor asa zis pagane, adoptate de biserica pentru a-i atrage spre crestinism.

 9. manu Răspunde

  Aici e chestie de principiu. Isus le-a zis fariseilor că Sabatul (adică sărbătoarea) a fost creată pentru om, nu omul pentru Sabat.
  Drept urmare e puţin important care este data exactă/ştiinţifică când s-ar fi născut Isus. Importantă e esenţa ei.
  În acea zi sărbătorim naşterea Lui, nu ziua naşterii Lui. Diferenţă mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: