Tot ce pot să sper este ca acest caz să nu fie preluat de OTV

Citesc la tovarăşul meu Gaben un post de senzaţie. Pe care îl preiau în cvasimajoritatea lui. Pentru că mi se pare de-a dreptul de excepţie. Tot ce pot să sper este ca acest caz să nu fie preluat de OTV. Şi să îl vedem pe Ogică în exerciţiu, cum ne explică că ce şi că cum…

„Omul meu a plecat să își caute norocul în Austria acum vreo 10 ani. După 2 luni de muncă istovitoare în construcții a scăpat de toate grijile vieții. A câștigat la loto 800.000 de mărci. Cash. Cum omul meu era cu soția s-au dus ei într-un mic concediu, că doar acum își permiteau. Dar înainte de a pleca și-a comandat o mașină. Un Opel Frontera. Jeep că doar era român. 56.000 de mărci. S-au întors din concediu și au recepționat mașina. Cam scumpă… Euforia câștigului trecuse deja și acum suma nu mai părea atât de mare. Și atâta amar de bani dați pe niște table… În fine. Au plecat oamenii mei spre România că nu mai aveau la ce să priardă vremea prin străinătățuri. Pe drum s-au oprit la un punct de Cruce Roșie să ia niște cârpe de șters parbrizul. Soția omului a luat și o rochie pe care o găsise aruncată pe un raft, pentru că știți cum zice ardeleanul: Să fie, nu să trebuia! Cu boarfele puse într-o plasă în porbagajul mașinii au plecat mai departe la drum. Și la o benzinărie s-au oprit să alimenteze, femeia s-a dus la toaletă și omul meu a considerat că ar trebui să își curețe puțin parbrizul. Așa că a scos punga cu haine, ocazie cu care a observat și rochia femeii. Și normal că a început să o întindă ca să vadă despre ce era vorba.

Surpriză! Pe rochie era o broșă. De aur. Cu pietre prețioase. Au stat el cu femeia lui și au cujetat ce să facă. Și ce credeți că au făcut? Au dus broșa la poliție. Au explicat cine sunt ce și cum era cu broșa și au plecat spre România. După ce au ajuns acasă la vreo 2 zile au fost sunați de un avocat din Austria. Care le-a trimis în cont 50.000 de mărci ca și recompensă pentru broșa predată la poliție, care aparținea unei familii nobile și care valora o căciulă de bani. Broșa ajunsese din greșeală la un punct de colectare a hainelor vechi.”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Tot ce pot să sper este ca acest caz să nu fie preluat de OTV”

  1. Nu! nu! Nu este de Otve. Daca poţi Chinezule şterge postarea asta cu totul , postare si comentrii, sa nu ii umplem de rahat si pe oamenii astiea de care sunt mândru, de ei oameni de rand !! .

  2. Pingback: Simona Ionescu » Top 3 bloguri (azi)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.