Bloggerul, acest sculer-matrițer al secolului XXI

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum știți, zilele astea sunt cu dorsalul (să mă scuzați :D) pe plajele din Tenerife :D Așa că am rugat câțiva tovarăși să scrie niște guest-posturi acilea pe chinezu.eu. Io le-am dat temele pe care să scrie, că doar nu credeați că nu e disciplină aici la mine :D Când l-am rugat pe Eftimie să scrie despre ”Bloggerul, acest sculer-matrițer al secolului 21”, deja râdeam la gândul ce va să scrie. Și, după cum puteți vedea mai jos, am avut dreptate :D

Ce e tac’tu mă?

Mă provoacă alde Chinezu să scriu un guest-post pe blogul său. Zice să scriu de ”Bloggerul, acest sculer-matrițer al secolului XXI”.

Păi, să vedem. Când eram eu mic (şi probabil şi Chinezu era mic) sculeri-matriţeri erau ăia care nu aveau altă ocupaţie în uzină. Da copii, ţara care a dat galaxiei primul cosmonaut român şi primul eleron de Dacie, această ţară deci, era plină de sculeri matriţeri. Iar la şcoală, când ne întreba doamna învăţătoare sau dirigintă: “Ce e tatăl tău tinere”, sperând, în secret, să fie şef de aprozar să iasă ceva, puteai răspunde liniştit “e sculer matriţer tovarăşa!”. Asta te scutea de multe probleme pe viitor, tovarăşa nu mai avea multe pretenţii de la tine. Deja ştia că tac-to cară o ţeavă prin întreprindere şi o freacă glorios pentru construirea socialismului multilateral dezvoltat.

Ei bine copii, acum, în zilele noastre lucrurile s-au schimba. De exemplu, când o să ajungă şi fi-miu la şcoală şi-l va întreba doamna învăţătoare “cu ce se ocupă tac-tu mă?”, în loc să răspundă normal şi sincer cu “e o putoare tanti, care o freacă toată ziua pe net şi scrie prostii” poate să dea un răspuns mai diplomat: “E blogger doamnă”.

Ovidiu Eftimie

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Bloggerul, acest sculer-matrițer al secolului XXI”

  1. Deci a zis-o Dl. Eftimie mai ceva ca un om mare.

    Dupa blogger urmeaza si meseria de antreprenor, ca acu orice coate goale cu 2 bloguri cu 30 de vizite amandoua e antreprenor :)))

  2. Pingback: Ovidiu Eftimie » Guest post

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)