La ce seriale se uită je (cu nește precizări despre leapșă)

Am mai pățit de astea. Adică eram nominalizat într-o leapșă, dar cu mențiunea că ”poate, poate” o să răspund. Ceea ce, deduc eu, înseamnă că ori nu am răspuns eu la vreo leapșă și mi s-a dus buhul, ori că cei care suntem considerați nu știu ce mari scule pe bascule nu prea răspundem la tragerile de mânecă ale altora. Personal, nu mă regăsesc în nici una din cele două ipostaze. Pentru că singura dată când nu am răspuns la vreo leapșă a fost când nu am știut de ea (da, se întâmplă, mai ales când nu dai cu trackbackul în mine). Iar despre cât de mare sculă mă simt eu prefer să nu discutăm, căci nu mă voi putea abține să nu râd zgomotos :D

Buuuun, acestea fiind spuse, iată că răspund la leapșa lui Andrei, care mă întreabă ce seriale urmăresc. 5 din ele. Simplu :)

1. Stargate Universe. Sunt mare fan de SF, iar a-l vedea pe Robert Carlyle într-un asemenea film e o cireașă foarte gustoasă.

2. Battlestar Galactica. Ăsta noul. Unul din cele mai bine făcute seriale SF ever.

3. Rome. Ca fan teribil de istoria Imperiului Roman, îmi place să revăd mereu și mereu acest serial.

4. Pacific. Spielberg a reușit iarăși să facă un excepțional material despre WWII.

5. Top Gear. Nu comentați că nu e serial, că la faza asta nu ma interesează :D

Dau leapșa mai departe… stați un pic ca mă uit pe fluxul de twitter și îi aleg pe ultimii 5 care au zis ceva :D… adică trimit lepșa către Ruxa, Toma Nicolau, muzicadevest, Cosmin și ADragoș :)

11 comentarii la “La ce seriale se uită je (cu nește precizări despre leapșă)

 1. sabina Reply

  ce lista scurta! :) eu am vreo 20-30 pe rol :D

 2. Daniel Reply

  BSG e chiar cel mai bun serial SF. Lista e scurta dar e buna asa ca numarul lor conteaza mai putin. Eu nu iua leapsa ca nu am chef sa plictisesc pe nimeni…

 3. cristina Reply

  Si mie imi place Top Gear :) Si Mythbusters :))

  Cristina / @whygogreece

 4. ovidiu Reply

  La Top Gear ma uit si eu:)

 5. Romania Pute Reply

  Am preluat si eu leapsa asta de la blogatu…. eu tocmai am fost la intalnirea LOST romania si am vazut sfarsitul serialului la un cinema inchiriat :X a fost fun

 6. Marian Reply

  Buna ziua,
  Realizez o cercetare sociologica care implica raspunsul blogerilor. Va rog sa imi raspundeti la chestionarul din link-ul de mai jos.
  Multumesc foarte mult !
  https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHBLWUc1eWM4TnYzdXhCUG82NVBCRnc6MQ&ifq

 7. kNox Reply

  Mno, mersi de raspuns, ai tot respectu’ din partea mea. Nu ti s-a dus vorba, da’ chiar nu ma astept, in general, la bloggerii mari sa raspunda chiar tuturor lepselor, fie din lipsa de timp, fie din alte motive. Ma bucur sincer ca ai fost exceptia :)

  On topic: Rusine sa-mi fie ca nu m-am gandit la Top Gear! Eu o consider doar cea mai tare emisiune facuta vreodata, dar, vorba ta, trebuia inclusa si la seriale!

 8. Tudor Reply

  eu urmaresc un serial korean “Jumong” pe … noua mea canapea

 9. Omegafunerarii Reply

  Din păcate eu unul parcă nu mai am timp să urmăresc vreun serial. Dar dacă ar fi mi-ar plăcea ceva de genul 6 Feet Under – totuşi cu destule rezerve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.