Catalogul de neturi de sfârşit de noiembrie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

la.mish.to a fost o surpriză plăcută. L-am descoperit din întâmplare şi chiar mi-au plăcut animaţiile alea. M-am uitat la toate alea care sunt pe site. E drept că faza cu anonimatul creatorilor siteului nu e cea mai fericită expresie a creativităţii lor. Da’ poate ne scpune ecostin (tocmai ce şi-a schimbat tema, văd că!) care e faza cu ei :)

Blog de magazin online de echipament sportiv. Firma se numeşte Trops şi e a unor tovarăşi de treabă din Târgu Mureş. Abia ce şi-au făcut blogul şi încep cu paşi mici să mişte pe această zonă. Le urez mult succes şi, mai ales, îndemnul teribil dar atât de puţin practicat de mulţi: să vă ţineţi de el, breeee :)

uichendist.ro. L-am băgat încă de la lansare în reader şi uite că acuma mă trezesc că citesc tot ce scrie nea Istodor pe acolo… (da’ şefule, schimbă şi tu lăţimea la youtubeul ala pe care îl bagi la matale că aşa cum se lăţeşte videoul peste blog este, mă înţelegi, cam enervant…).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Catalogul de neturi de sfârşit de noiembrie”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)