Nu dau explicaţii nimănui că am pe cine am în blogroll

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

12.02.2008

Văd că mai nou mă interoghează unii, alţii, prin comentarii, cu o voluptate discret disimulată într-o şi mai discret disimulată sete de cunoaştere, că de ce şi că cum şi că care e treaba cu cei pe care îi am în blogroll.

Pentru cei care nu s-au prins încă (sau s-au prins dar şi băgatul în seamă e o tehnică bloggeristică) faza cu blogrollul meu este că este fix, exact şi indubitabil blogrollul meu. Adică bag acolo pe cine vreau eu, de ce vreau eu şi când vreau eu. Ar fi culmea să încep să îmi explic opţiunile astea. Deşi, de regulă, de fiecare dată când intra cineva în blogroll la mine, scriam un mic post în care ziceam câteva cuvinte. Nu ca să mă explic, dă-i pace, ci pentru că aşa simţeam că trebuie.

Zic unii că am un asemenea blogroll ca să am kilotona de trafic. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aşa este. Recunosc, m-aţi prins, nu pot scăpa de dibăcia pe care o dovediţi. Fac orice pentru trafic, depăşesc limite, chiar plătesc lumea să intre pe blog la mine să facă trafic. Şi fac toate acestea pentru un scop perfid, de o minusculă majusculare: ca să câştig cât mai mulţi bani din publicitatea care îmi intră pe blog. Şi, după cum puteţi observa în imaginea alăturată, chiar am cvartale de publicitate.

Acuma, recunosc spăşit, e adevărat că aş putea să îmi intitulez blogrollul “Marele Cârnat Chinezesc” la cât e de mărişor. Îmi asum vina de a aprecia mai multe bloguri sau de a fi apreciat, la un moment dat sau altul, câte o postare sau câte o poziţie pe care unii sau alţii din blogroll de la mine le-au exercitat.

Chiar m-am gândit, într-o rătăcire, că e cazul să fac o aerisire a blogrollului, că s-au cam adunat multe. Dar acuma m-am enervat cu nervii şi nu mişc nici o virgulă din blogroll. Ba mai mult, o să mai adaug încă de acum încolo de fiecare dată când o să vrea neuronul meu singuratic.

Apropo, care băgaţi comentarii de astea şi vreţi să intraţi în blogroll la mine, ziceţi, fraţilor, direct: “chinezule tată, vreau şi io în blogroll la tine”. Şi aveţi promisiunea mea fermă că vă bag. Dacă o să vrea neuronul meu singuratic…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Nu dau explicaţii nimănui că am pe cine am în blogroll”

 1. sefu’, daca tu nu ma bagai pe mine in blogroll eu nu lansam siteu meu cum trebuie. cat despre kilotone de trafic, esti totusi, lasand la o parte blogroll-ul, cel mai citit blogger politic ne-mancator de rahat. ceea ce e mare lucru :)

  ps: cine te-a criticat, ca sa punem de-un linsaj onlineo-mediatic? :D

 2. manole, gandul meu e “ce-nseamna rautatea oamenilor si cum poate ea afecta si persoane puternice”.
  M-am abtinut cu greu sa raspund unora care-si varsau veninul pe blogul asta, pentru ca nu era blogul meu, dar l-am invidiat pe Vania cand a facut-o…acum ma abtin sa-l rog sa mai puna la punct viperele…

 3. Mi-e greu să spun ceva, căci mi-au scăpat comentariile care au constituit scânteia acestu post. Am deja în minte o listă de iscălituri pe care le sar întotdeauna, după ce am savurat o mostră sau două din gândirea lor profundă.
  Eu n-am comentarii picante pe blog, căci am introdus moderarea.

 4. Pingback: O strategie excelentă despre cum să ajungi în blogroll la chinezu « Picătura chinezească

 5. Baaa deci pe altii i-ai platit la intrarea in blog roll. Pe mine de ce nu m-ai platit! :)))))
  P.S. Hai ca’mi esti drag date’n Zidu’ Chinezesc. Iti dau io o bere cu proxima okazie si poate o convingem si pe aia mica cre scrie misto, sa isi fac blog! Stii tu de cie vorbesc!
  ;)

 6. Pingback: Pe câţi din blogroll ar trebui să cunosc personal? « Picătura chinezească

 7. Chinezule,

  uite cum zic eu cu mintea mea de bucovineancă (unii o să sară şi-or să zică: pardon! moldoveancă! şi eu o să le zic: Sik…!) “exilată” în Banat – deci într-un fel de Bucovină de Munte. Aşa zic. În funcţie de cum i-e cineva drag neuronului tău singuratic care bea ceai chinezesc, să-l treci încă o dată în blogroll. Conform principiului feminin (sau feminist?!!): de două ori e mai bine decât o singură dată. Aşa o să înţeleagă toată lumea, because repetiţia e mama învăţăturii.
  Dixi at salvavi …

 8. chinezule tată, vreau şi io în blogroll la tine.

  Am spus direct, desi ma incearca un fel de sfiala asiatica. Da’, imi zic eu, n-are dom’le ce sa strice daca vrea neuronu’ sau nu vrea. Macar sa stim si noi!

 9. Eu nu vreau sa ma treci in blogroll-ul tau,cu siguranta nu as avea tupeul sa iti cer asta. Vreau sa iti spun ca e prima data cand intru pe aici si chiar imi place. Nu degeaba ai atata popularitate! O ai pentru ca meriti!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)