Nu dau explicaţii nimănui că am pe cine am în blogroll

12.02.2008

Văd că mai nou mă interoghează unii, alţii, prin comentarii, cu o voluptate discret disimulată într-o şi mai discret disimulată sete de cunoaştere, că de ce şi că cum şi că care e treaba cu cei pe care îi am în blogroll.

Pentru cei care nu s-au prins încă (sau s-au prins dar şi băgatul în seamă e o tehnică bloggeristică) faza cu blogrollul meu este că este fix, exact şi indubitabil blogrollul meu. Adică bag acolo pe cine vreau eu, de ce vreau eu şi când vreau eu. Ar fi culmea să încep să îmi explic opţiunile astea. Deşi, de regulă, de fiecare dată când intra cineva în blogroll la mine, scriam un mic post în care ziceam câteva cuvinte. Nu ca să mă explic, dă-i pace, ci pentru că aşa simţeam că trebuie.

Zic unii că am un asemenea blogroll ca să am kilotona de trafic. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aşa este. Recunosc, m-aţi prins, nu pot scăpa de dibăcia pe care o dovediţi. Fac orice pentru trafic, depăşesc limite, chiar plătesc lumea să intre pe blog la mine să facă trafic. Şi fac toate acestea pentru un scop perfid, de o minusculă majusculare: ca să câştig cât mai mulţi bani din publicitatea care îmi intră pe blog. Şi, după cum puteţi observa în imaginea alăturată, chiar am cvartale de publicitate.

Acuma, recunosc spăşit, e adevărat că aş putea să îmi intitulez blogrollul “Marele Cârnat Chinezesc” la cât e de mărişor. Îmi asum vina de a aprecia mai multe bloguri sau de a fi apreciat, la un moment dat sau altul, câte o postare sau câte o poziţie pe care unii sau alţii din blogroll de la mine le-au exercitat.

Chiar m-am gândit, într-o rătăcire, că e cazul să fac o aerisire a blogrollului, că s-au cam adunat multe. Dar acuma m-am enervat cu nervii şi nu mişc nici o virgulă din blogroll. Ba mai mult, o să mai adaug încă de acum încolo de fiecare dată când o să vrea neuronul meu singuratic.

Apropo, care băgaţi comentarii de astea şi vreţi să intraţi în blogroll la mine, ziceţi, fraţilor, direct: “chinezule tată, vreau şi io în blogroll la tine”. Şi aveţi promisiunea mea fermă că vă bag. Dacă o să vrea neuronul meu singuratic…

0 comentarii la “Nu dau explicaţii nimănui că am pe cine am în blogroll

 1. mihnea Reply

  sefu’, daca tu nu ma bagai pe mine in blogroll eu nu lansam siteu meu cum trebuie. cat despre kilotone de trafic, esti totusi, lasand la o parte blogroll-ul, cel mai citit blogger politic ne-mancator de rahat. ceea ce e mare lucru :)

  ps: cine te-a criticat, ca sa punem de-un linsaj onlineo-mediatic? :D

 2. manole Reply

  ce inseamna simtul proprietatii ! Nu al tau, ci al lor asupra ceea ce e al tau! :) :) :)

  nu ma pot tine de promisiune in dimineata asta. dar nu uit. :)

 3. kmi Reply

  manole, gandul meu e “ce-nseamna rautatea oamenilor si cum poate ea afecta si persoane puternice”.
  M-am abtinut cu greu sa raspund unora care-si varsau veninul pe blogul asta, pentru ca nu era blogul meu, dar l-am invidiat pe Vania cand a facut-o…acum ma abtin sa-l rog sa mai puna la punct viperele…

 4. Vania Reply

  Mi-e greu să spun ceva, căci mi-au scăpat comentariile care au constituit scânteia acestu post. Am deja în minte o listă de iscălituri pe care le sar întotdeauna, după ce am savurat o mostră sau două din gândirea lor profundă.
  Eu n-am comentarii picante pe blog, căci am introdus moderarea.

 5. roxana toma Reply

  sunt in lista ta pe blog. m-am scos!!!!!!!!!!!!! ura!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. roxana toma Reply

  si nu ti-am cerut!

 7. fanitza Reply

  “Zic unii că am un asemenea blogroll ca să am kilotona de trafic”.

  pentru trafic, degeaba ai tu pe oricine la blogroll, dacă nu te au ei. :P

 8. teo.georgescu Reply

  Apreciez neuronul tau singuratic…ca e sincer. :)
  Si n-ar mai fi el daca s-ar apuca sa dea explicatii.

 9. dadatroll Reply

  “chinezule tată, vreau şi io în blogroll la tine”

 10. artistu Reply

  Baaa deci pe altii i-ai platit la intrarea in blog roll. Pe mine de ce nu m-ai platit! :)))))
  P.S. Hai ca’mi esti drag date’n Zidu’ Chinezesc. Iti dau io o bere cu proxima okazie si poate o convingem si pe aia mica cre scrie misto, sa isi fac blog! Stii tu de cie vorbesc!
  ;)

 11. Gabriela Savitsky Reply

  Chinezule,

  uite cum zic eu cu mintea mea de bucovineancă (unii o să sară şi-or să zică: pardon! moldoveancă! şi eu o să le zic: Sik…!) “exilată” în Banat – deci într-un fel de Bucovină de Munte. Aşa zic. În funcţie de cum i-e cineva drag neuronului tău singuratic care bea ceai chinezesc, să-l treci încă o dată în blogroll. Conform principiului feminin (sau feminist?!!): de două ori e mai bine decât o singură dată. Aşa o să înţeleagă toată lumea, because repetiţia e mama învăţăturii.
  Dixi at salvavi …

 12. dromichaetes Reply

  chinezule tată, vreau şi io în blogroll la tine.

  Am spus direct, desi ma incearca un fel de sfiala asiatica. Da’, imi zic eu, n-are dom’le ce sa strice daca vrea neuronu’ sau nu vrea. Macar sa stim si noi!

 13. chinezu Reply

  dromichaetes:
  日本語

 14. dromichaetes Reply

  sa-ti traiasca carnatul chinezesc!

 15. Cristina Reply

  Eu nu vreau sa ma treci in blogroll-ul tau,cu siguranta nu as avea tupeul sa iti cer asta. Vreau sa iti spun ca e prima data cand intru pe aici si chiar imi place. Nu degeaba ai atata popularitate! O ai pentru ca meriti!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.