Dragilor, Tenerife scrie pe mine!

O să-mi fie dor de voi… NOT!!!!! :)) Pentru că 2 săptămâni o să ard manganul prin Tenerife, unde mă duc în minunata companie a clanului meu propriu şi personal :D O să mai intru din când în când acilea pe blog ca să scriu impresii turistice de pe acolo, că am înţeles că tare fain îi…

În plus am aranjat cu câţiva tovarăşi de blogosferă să mă onoreze cu nişte guest posturi. Da’ nu aşa cum le trece lor prin cap, ci cu temă dată de je :D Spicuiesc aşa ca avanpremieră câteva din titlurile din aceste teme de casă pe care le-am dat: Bloggeri de Bucureşti vs. bloggeri de provincie, Când o să avem primul blogger milionar, În contra curentului de azi în blogosferă, Nevoia bunului simţ în blogosferă :D

Dap, o să fie mişto :D Şi nu pot încheia această magistrală postare fără să vă arăt o poză dintr-un loc din Tenerife de unde vă promit că o să fac şi eu o poză, aşa ca să aveţi pentru ce mă înjura :D Mulţumesc încă o dată viajoa.ro pentru excelentele sugestii pe care mi le-a dat pentru Tenerife :)

19 comentarii la “Dragilor, Tenerife scrie pe mine!

 1. Cristi Ganescu Reply

  Hauzi? Hapropo de bloggeri milionari: Tanerife ai zis? =))

 2. TVdece Reply

  Concediu placut si nu uita, mai bine offline decat online cand vine vorba de Tenerife! :)

 3. Catalin Reply

  Distractie placuta.

 4. Mihai Pintilie Reply

  Vacanta frumoasa!

 5. Teodora Hrib Reply

  Heei!!! Drum bun si concediu minunat! Imbratiseaza tot clanul din partea noastra. Si poate ne vedem cand va intoarceti, nu de alta, dar mai schimbam o impresie, bem un suc/ bere/ cafea/ alcool si va dam si pozeeeee!

 6. Dan Ciulea Reply

  concediu placut si odihnitor …
  p.s
  Il poti intreba si pe groparu de atractii turistice … ca si el a fost nu de mult in Tenerife … dar ce e drept, el a fost in luna de miere, prin urmare nu stiu cat a fost iesit din camera de hotel :D

 7. Mihai Reply

  Pai domnu’ Chinezu eu ma asteptam sa fii in alta parte,la mondiale in Africa de Sud,in galeria coreei de nord:P am citit ca ei si-au facut galerie dintr-o mie de chinezi de seama ca ai lor nu au voie sa iasa din tara:D cum de tine au uitat?

 8. zmenta Reply

  Distractie si hodină plăcută !!!!

 9. Tandrei Reply

  Distractii placute!

 10. Pavel Reply

  “Dicstractie” placuta, bre Chiezule iberic :P

 11. dennis Reply

  si eu merg in concediu, dar mai astept putin. pana luna viitoare.

  concediu fain sa ai!

 12. DANIELA Reply

  TO THE HOTEL. I ‘il.

 13. dojo Reply

  Baga poze ;)

  Sa ai vreme superba si sa te distrezi. Asteptam cu interes articolele “de dupa” sa stim daca punem destinatia pe lista personala au ba ;)

 14. writeman Reply

  conced placut! salutarile noastre echipei de rugby locale! :P

 15. simona ionescu Reply

  Ehei, sa aduceti o punga de cactusi de pe acolo! Poate punem de o afacere pe criza asta, ca am citit ca-s comestibili. La o adica il consultam si pe Hadean. Vacanta frumoasa, dragilor!

 16. cristi Reply

  Concediu placut !

 17. Aurica Reply

  foarte misto. poate gasesti pe cineva sa scrie si cate ceva despre sport.

 18. Lucia Verona Reply

  Drum bun, vacanţă frumoasă!

 19. daniela Reply

  Vacanta frumoasa si nu in ultimul rand odihna placuta! Poate ne mai tii la curent cu ce vizitezi pe acolo din cand in cand ca o sa ne fie dor sa te citim….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.